info@livept.nl 070-5114470 Buurtweg 122, 2244 AJ Wassenaar

TRUST THE PROCESS

eat clean, trust yourself, make good choices, be patient, work hard

1. TRANSFORMATIE

Onze trainers hebben ervaring met verschillende doelstellingen, spiermassa toename, vetpercentage verlagen of fit worden voor een survival run. Persoonlijke trainingsprogramma’s gericht op trainen, voeding, leefstijl en bewegen helpen je doel te behalen.

2. AFVALLEN

Verantwoord gewicht verliezen geeft een duurzaam resultaat. Het transformeren van je leefstijl, training, bewegingspatroon en voeding kost tijd en energie. Onze coaches zijn eerlijk en confronterend, ondersteunen je op de moeilijke momenten in je transformatie. Het eindresultaat zal je omgeving doen verbazen.

Kom nu in actie!

3. 100% RESULTAAT

Het doel als richtpunt op de horizon. Elke training 100% effort geven, commitment hebben om je voedingspatroon aan te passen en het genieten van het proces. De coaches zullen waar nodig je helpen met realiseren van de veranderingen in je leefstijl. Het zal leiden tot 100% resultaat.

 • Mw. M. S.
  In 2010 ben ik begonnen bij Martijn van Delft te trainen. Mijn voornaamste doel was om mijn door een auto-immuunziekte aangetaste spieren en gewrichten weer beter te laten functioneren, zodat ik weer zonder pijn zou kunnen bewegen – en vooral ook weer zou kunnen sporten.Door zijn combinatie van kennis over bewegingspatronen, analyse van individuele probleemgebieden, zijn enorme geduld en zijn altijd motiverende trainingen ben ik inmiddels na drie jaar veel verder dan ik had durven hopen. Martijn denkt “out of the box”: hij is op de hoogte van de modernste training theorieën en –methoden op het gebied van bewegen en weet ze heel creatief en individueel toe te passen. Hij doet niet aan symptoombestrijding maar denkt in oorzaken en oplossingen. Gelukkig beschikt Martijn hiernaast ook over een flinke dosis humor: hij is altijd relativerend, houdt het grotere plaatje voor ogen en helpt je elke week het maximale te halen uit een training. Koppel daaraan zijn vaak terloopse maar altijd rake adviezen over voeding en lifestyle – mijn gezondheid is er wat mij betreft in 3 jaar met sprongen van vooruit gegaan (meer dan door pillen en eindeloze fysiotherapie-sessies) en daar ben ik hem heel dankbaar voor.
 • Dave Hoekstra
  Omdat er in de golfwereld een verschuiving heeft plaats gevonden waarbij het beeld van de iets te zware levensgenieter die makkelijk mee doet bij de top is vervangen door de atleet die week in en week uit presteert besloot ik om ook fitter te worden. Of beter gezegd fitter te worden voor golf. Hier kwam Martijn van Delft in beeld. Drie jaar geleden kwam ik namelijk bij Martijn met het verzoek om fitter te worden voor golf. In ons eerste jaar hebben we uitzonderlijk vruchtbaar getraind en ik werd met de week fitter voor golf. Meer stabiliteit in heel mijn lichaam wat natuurlijk ontzettend belangrijk is bij golf omdat balans een cruciaal onderdeel is van de swing. Meer mobiliteit, meer vrijheid van bewegen zonder remmingen. En meer uithoudingsvermogen waardoor ik topprestaties langer vol kon houden. Maar ik was niet alleen fitter voor golf. Ik was fitter voor alles in het leven. Meer energie en elke lichamelijke inspanning ging een stuk gemakkelijker.
 • Nico A. van Amerongen
  Na een langdurige spierziekte ben ik in mei 2013 gaan trainen bij Martijn van Delft (het ziekenhuis, de huisarts en met name de interniste konden niets meer voor mij betekenen). De bedoeling bij Martijn was om mijn lijf (lees spieren) zo sterk mogelijk te maken en de motoriek van het lijf te verbeteren (gewoon lopen ging mij toen moeilijk af). Het eenvoudig optillen van een kettlebell van 8 kilo was eigenlijk al een brug te ver! De opzet was 2 maal per week te trainen en mijn lijf langzaam te laten wennen aan inspanning. Om het geheel nog iets nader te compliceren heb ik een zware schildklieraandoening, waar ik dagelijks medicijnen voor slik. Kortom, voor Martijn was ik een uitdaging! Na 3 maanden trainen begon mijn lijf steeds beter te functioneren. Ik had nauwelijks nog pijn bij bewegen en een kettlebell van 16 kilo was ook geen probleem meer! Na een jaar was ik pijnvrij en in staat om bijvoorbeeld een deadlift te maken met 80 kilo, te squatten met 70 kilo en een kettlebell van 24 kilo stelde ook niets meer voor. De bijzondere wijze waarop Martijn en ook Chris trainen heeft in mijn leven een grote verandering teweeg gebracht. Na ruim 2 jaar trainen kan ik – zonder enige terughoudendheid - stellen dat ik nog nooit zo sterk ben geweest in mijn leven als thans (misschien ben ik wel de sterkste 57-jarige van de club). Een heerlijk gevoel, mijn gezondheid is gelukkig weer top. Dit resultaat is voor een groot gedeelte afhankelijk van de prettige, enthousiaste en vakkundige samenwerking met mijn coach, Martijn van Delft.
 • Lucas
  Ik trainde al ongeveer een jaar met Chris bij een sportschool, samen met voedingsadviezen die ik van hem kreeg. Voor mij was het geen vraag of ik met Chris mee zou gaan of bij de zou blijven trainen toen hij samen met Martijn LivePT startte. Ten eerste spreekt mij de kleinschaligheid (maar alles is er..) en de verzorgdheid van de faciliteiten van LivePT aan. Ten tweede vooral de persoonlijjke aanpak. Ze verplaatsen zich echt in de persoon en denken mee hoe voor die specifieke persoon de beste resultaten kunnen geboekt. Ik voel me er erg thuis!
 • Dave
  Voor sportdoeleinden wilde ik gewicht kwijtraken. Via de windsurfwereld kende ik Chris en ik heb hem gevraagd om mij hierbij te adviseren. Binnen weken zag ik het verschil, maar nog belangrijker, ik voelde het verschil. Ik ging beter slapen, overdag had ik een beter energieniveau en ik werd snel sterker en fitter. Op mijn zwaarst woog ik 116 kg. Toen ik bij Chris begon 112kg en na vier maanden woog ik 94kg. Om m’n voeding maak ik me niet meer druk, ik weet nu hoe ik makkelijk kan sturen.
 • Janny Wessels64 jaar
  Ik had me opgegeven voor golffitness bij golfclub Bentwoud, destijds gegeven door Martijn. Martijn heeft mij goed geholpen door het toepassen van de Mylogenics technieken bij mijn voet blessures Mijn gewicht was op dat moment 102 Kg. Ik wist wel dat dat veel te zwaar was voor mijn lengte. Martijn heeft mij weten te motiveren om af te gaan vallen. Ik ben veel afgevallen door een combinatie van anders eten en meer te bewegen. Ik deed één per week personal training en daarnaast heeft Martijn een thuis programma gegeven om drie keer per week thuis te doen. In mei 2013 had ik mijn streefgewicht bereikt, ik ben 34 kg afgevallen en weeg nu 68 kg. Het golfen gaat beter en ik heb meer uithoudingsvermogen. Wel moest door zoveel gewichtsverlies mijn golfswing aangepast worden. Ik ben nu 20 maanden op hetzelfde gewicht en het golfen verbetert nog steeds! Mede door de vele trainingen, de steun en de begeleiding die ik van Martijn heb gekregen ben ik heel happy.

BOEK EEN PROEFLES VOOR GROUPPT

BOEK NU

   BOEK EEN PROEFLES VOOR GROUPPT

   BOEK NU
   [spb_products element_name=”WEBSHOP” title=”Training producten” asset_type=”latest-products” category=”18-35″ display_type=”standard” display_layout=”standard” multi_masonry=”no” carousel=”yes” fullwidth=”no” columns=”4″ item_count=”8″ order_by=”title” order=”DESC” button_enabled=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

   BOEK EEN PROEFLES VOOR GROUPPT

   BOEK NU