info@livept.nl 070-5114470 Buurtweg 122, 2244 AJ Wassenaar

Een leven lang gezond en fit

1. MEER ENERGIE

Op latere leeftijd komen de gevolgen van een niet evenwichtige levensstijl meer aan het licht. De mate van bewegen en de keuzes op het gebied van voeding eisen hun tol. Minder energie is het gevolg. Dit proces is ontzettend goed en snel om te buigen! Wij gaan graag met u om de tafel zitten om te vertellen hoe u dit kunt bereiken!

2. MEER KRACHT

Het is bewezen dat gedurende de levensjaren de hoeveelheid spiermassa afneemt. Het hebben van minder kracht is het directe gevolg. In het dagelijks leven ervaart u dit als stramme spieren en instabiliteit. Daarnaast voorkomt krachttraining het ontstaan van osteoporose, een aandoening waarbij de botten brozer worden.

Door te trainen heeft u invloed op deze processen!

3. VITAAL

Kracht en lust tot leven bezitten is afhankelijk van mentale en fysieke gezondheid. Training, voeding en leefstijl zijn de pijlers waar onze coaches zich samen met u op richten.

BOEK EEN PROEFLES VOOR GROUPPT

BOEK NU
[spb_products asset_type=”best-sellers” category=”blessure,diensten-massage,diensten-personal-training” display_type=”standard” display_layout=”standard” multi_masonry=”no” carousel=”yes” fullwidth=”no” columns=”4″ item_count=”8″ order=”DESC” button_enabled=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

BOEK EEN PROEFLES VOOR GROUPPT

BOEK NU
  • Please install the oAuth Twitter Feed Plugin and follow the theme documentation to set it up.

BOEK EEN PROEFLES VOOR GROUPPT

BOEK NU

Section 1

This is a text block. Click the edit button to change this text.

Section 2

This is a text block. Click the edit button to change this text.