info@livept.nl 070-5114470 Buurtweg 122, 2244 AJ Wassenaar

Blessure / Herstel

1. REHAB TRAINING

De trainingen zijn gericht op het verhogen van de belastbaarheid van de betreffende structuur (blessure). Het doel is om de beperkingen op te heffen, op een veilige en verantwoorde wijze. Wij starten bij voorkeur de behandeling zo snel mogelijk na het ontstaan van de blessure.

2. MAATWERK

Elke blessure heeft een oorzaak. Het achterhalen van de oorzaak is van groot belang. Wij gebruiken spiertesten om de blessure te identificeren. Op basis van de testen wordt er een herstel programma geschreven gericht op behandeling, optimale voeding en training.

3. 100% RESULTAAT

Het individualiseren van de klachten en het herstel programma zorgt voor hoog resultaat. Door samenwerking met onze paramedische partners kunnen we bij onvoorspoedig herstel snel schakelen zodat jij als klant de best mogelijke oplossing krijgt.

Jij staat bij ons op nummer 1.

BOEK EEN PROEFLES VOOR GROUPPT

BOEK NU

BOEK EEN PROEFLES VOOR GROUPPT

BOEK NU
[spb_products title=”Training producten” asset_type=”latest-products” category=”blessure” display_type=”standard” display_layout=”standard” multi_masonry=”no” carousel=”yes” fullwidth=”no” columns=”4″ item_count=”8″ order=”DESC” button_enabled=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

BOEK EEN PROEFLES VOOR GROUPPT

BOEK NU