info@livept.nl 070-5114470 Buurtweg 122, 2244 AJ Wassenaar

DIENSTEN

Wat heeft jouw interesse?

PERSONAL TRAINING

Vanuit onze gedrevenheid en passie werken we samen in een rustige omgeving vol overgave met jou aan jouw doelstelling en geven je daarbij veel kennis en inzicht zodat je in de toekomst leert zelf de juiste keuzes te maken op het gebied van voeding en training.

Lees verder

GROEPSTRAINING

De GroupPT trainingen van LivePT zijn compacte trainingen tot maximaal 1o personen waarbij de individuele mogelijkheden onbeperkt zijn, net als bij één op één personal training. De trainingen worden intensief begeleid door twee trainers.

Lees verder

SPORT PERFORMANCE

Een kenmerk van de topsporter is zich continue te willen ontwikkelen, het uiterste uit jezelf halen en willen excelleren in zijn sport. Als (top)sporter meer uren je sport beoefenen maakt je nog geen betere atleet.

Lees verder

REVALIDATIE

Het doel van Mylogenics is het herstellen van de optimale structuur, beweging en functie van de diverse weefsels en het losmaken van verkleefde zenuwvezels en bloedvaten. Dit gebeurt door het verwijderen van verklevingen in weefsels door het toepassen van specifieke behandelmethodes.

Lees verder

CHALLENGE

Je herkent het wel of misschien heb je het zelf al eens ervaren. Je hebt je ingelezen, een dieetboek aangeschaft en sportabonnement afgesloten. Vol goede moed begin je aan een nieuw avontuur op het gebied van trainen, leefstijl en voeding. Enthousiast sta je 4 keer per week in de sportschool jezelf in het zweet te werken. Kilo’s rauwkost weten hun weg te vinden naar je maag en darmen. Na 5 – 6 weken verwacht enigszins resultaat te zien van je inspanningen. Helaas! Je voelt je uitgeput, energieloos en gewoon ronduit moe. Wat doe ik verkeerd?

Lees verder

BOEK EEN PROEFLES VOOR GROUPPT

BOEK NU