info@livept.nl 070-5114470 Buurtweg 122, 2244 AJ Wassenaar

SPORTS PERFORMANCE

SPORTS PERFORMANCE PROGRAMMA'S

Een kenmerk van de topsporter is zich continue te willen ontwikkelen, het uiterste uit jezelf halen en willen excelleren in zijn sport. Als (top)sporter meer uren je sport beoefenen maakt je nog geen betere atleet. Als atleet beschik je over atletische kenmerken zoals kracht, snelheid, explosiviteit, uithoudingsvermogen, mobiliteit en coördinatie. Het ontwikkelen van deze kenmerken maakt dat je sneller, explosiever en krachtiger wordt.

Onze coaches helpen je sneller te sprinten, hoger te springen en sterker in duels te worden. Er worden individuele trainingsprogramma’s geschreven afgestemd op jouw doelstellingen en de fysieke eisen van de sport. Wij zorgen dat jij je doelstellingen kunt bereiken.

 • Sport specifieke analyse
 • Verhogen van de individuele belastbaarheid ter preventie van blessures
 • Ontwikkelen van de capaciteit en het vermogen van het energiesysteem
 • Ontwikkelen van het coördinatievermogen
 • Rust- en herstel technieken
 • Optimaliseren van sportvoeding

TEAMSPORTEN

Wij begeleiden diverse atleten die verschillende teamsporten beoefenen o.a. voetbal, hockey, handbal en korfbal.

INDIVIDUELE SPORTEN

De sporten die we begeleiden zijn o.a golf, tennis, snowboarden, skiën en surfen.

TRAININGSPROGRAMMA

 • 10 – 12 jaar: Het leggen van het atletisch fundament met aandacht voor mobiliteit, basis kracht, basis snelheid, wendbaarheid en sprint- en looptechniek.
 • 12 -14 jaar: Het specificeren van het atletisch fundament gericht op de sport van de atleet. Het opbouwen van kracht, snelheid en wendbaarheid.
 • 14 – 16 jaar: Het startpunt voor het ontwikkelen van spiermassa en maximaal kracht met behoud van flexibiliteit. Het verbeteren van snelheid, afzetkracht in de sprint, wendbaarheid en explosiviteit.
 • 16 – 18 jaar: Het verbeteren van spiermassa en maximaal kracht in relatie tot explosiviteit. Het doorontwikkelen van snelheid, afzetkracht in de sprint, wendbaarheid en explosiviteit.
 • 18+: Na analyse van de atleet wordt in deze fase het trainingsprogramma gesplitst in ontwikkel gebieden en sterke eigenschappen. De specifieke fase waarin de sterke eigenschappen van de atleet worden doorontwikkeld.  Een atleet traint de ontwikkel gebieden op tot bovengemiddeld in samenspraak met onze performance coaches.

Wil jij je ook ontwikkelen tot een top atleet?

Maak een afspraak met één van onze performance coaches.

IK WIL GRAAG EEN INTAKE GESPREK

CONTACT

OPTIMAAL ONTWIKKELEN EN PRESTEREN IN JOUW SPORTDISCIPLINE.

REVALIDATIE PROGRAMMA’S OP MAAT EN ONDER PROFESSIONELE BEGELEIDING.

VOEL JE FIT MET GEZONDE VOEDING, DE OPLOSSING VOOR EEN GEZONDE LEEFSTIJL.

VRAAG DE TRAINER

CONTACT