info@livept.nl 070-5114470 Buurtweg 122, 2244 AJ Wassenaar

Testimonials

 • Sinds 2009 train ik al 1 op 1 bij Martijn. Vorig jaar is hij begonnen met small group pt en heb ik besloten om met een klein groepje te gaan trainen. Hij helpt je fysieke en mentale grenzen te verleggen. Iedere week weer fijn om na een uurtje trainen weer “kapot” maar zeer voldaan naar huis te gaan.

  Karin van Driel
 • Voor sportdoeleinden wilde ik gewicht kwijtraken. Via de windsurfwereld kende ik Chris en ik heb hem gevraagd om mij hierbij te adviseren. Binnen weken zag ik het verschil, maar nog belangrijker, ik voelde het verschil. Ik ging beter slapen, overdag had ik een beter energieniveau en ik werd snel sterker en fitter. Op mijn zwaarst woog ik 116 kg. Toen ik bij Chris begon 112kg en na vier maanden woog ik 94kg. Om m’n voeding maak ik me niet meer druk, ik weet nu hoe ik makkelijk kan sturen.

  Dave
 • Ik had me opgegeven voor golffitness bij golfclub Bentwoud, destijds gegeven door Martijn. Martijn heeft mij goed geholpen door het toepassen van de Mylogenics technieken bij mijn voet blessures Mijn gewicht was op dat moment 102 Kg. Ik wist wel dat dat veel te zwaar was voor mijn lengte. Martijn heeft mij weten te motiveren om af te gaan vallen. Ik ben veel afgevallen door een combinatie van anders eten en meer te bewegen. Ik deed één per week personal training en daarnaast heeft Martijn een thuis programma gegeven om drie keer per week thuis te doen. In mei 2013 had ik mijn streefgewicht bereikt, ik ben 34 kg afgevallen en weeg nu 68 kg. Het golfen gaat beter en ik heb meer uithoudingsvermogen. Wel moest door zoveel gewichtsverlies mijn golfswing aangepast worden. Ik ben nu 20 maanden op hetzelfde gewicht en het golfen verbetert nog steeds! Mede door de vele trainingen, de steun en de begeleiding die ik van Martijn heb gekregen ben ik heel happy.

  Janny Wessels64 jaar
 • In 2010 ben ik begonnen bij Martijn van Delft te trainen. Mijn voornaamste doel was om mijn door een auto-immuunziekte aangetaste spieren en gewrichten weer beter te laten functioneren, zodat ik weer zonder pijn zou kunnen bewegen – en vooral ook weer zou kunnen sporten.Door zijn combinatie van kennis over bewegingspatronen, analyse van individuele probleemgebieden, zijn enorme geduld en zijn altijd motiverende trainingen ben ik inmiddels na drie jaar veel verder dan ik had durven hopen. Martijn denkt “out of the box”: hij is op de hoogte van de modernste training theorieën en –methoden op het gebied van bewegen en weet ze heel creatief en individueel toe te passen. Hij doet niet aan symptoombestrijding maar denkt in oorzaken en oplossingen. Gelukkig beschikt Martijn hiernaast ook over een flinke dosis humor: hij is altijd relativerend, houdt het grotere plaatje voor ogen en helpt je elke week het maximale te halen uit een training. Koppel daaraan zijn vaak terloopse maar altijd rake adviezen over voeding en lifestyle – mijn gezondheid is er wat mij betreft in 3 jaar met sprongen van vooruit gegaan (meer dan door pillen en eindeloze fysiotherapie-sessies) en daar ben ik hem heel dankbaar voor.

  Mw. M. S.
 • In ruim 1,5 jaar een stuk sterker en fitter geworden. Door de combinatie van krachttraining en voedingsadvies vooruitgegaan op veel vlakken: kracht, uithoudingsvermogen en energieniveau (door de dag heen is deze hoger en stabieler). Vetpercentage in 14 maanden na aanvang van de training met 33% gedaald tot 4,6%: dus geen zwembandje meer te bekennen! Chris haalt mij uit mijn ‘comfort zone’ en heeft een integratief beeld op krachttraining, voeding en mentale ontwikkeling. Het trainingsschema dat ik krijg sluit goed aan bij mijn ‘martial arts’ trainingen, dus gaat niet ten koste van de flexibiliteit en snelheid. En dan ook nog eens een schitterende, nieuwe trainingslocatie met alles wat je (sport)hartje kan begeren. Top dus!

  Alex
 • Omdat er in de golfwereld een verschuiving heeft plaats gevonden waarbij het beeld van de iets te zware levensgenieter die makkelijk mee doet bij de top is vervangen door de atleet die week in en week uit presteert besloot ik om ook fitter te worden. Of beter gezegd fitter te worden voor golf. Hier kwam Martijn van Delft in beeld. Drie jaar geleden kwam ik namelijk bij Martijn met het verzoek om fitter te worden voor golf. In ons eerste jaar hebben we uitzonderlijk vruchtbaar getraind en ik werd met de week fitter voor golf. Meer stabiliteit in heel mijn lichaam wat natuurlijk ontzettend belangrijk is bij golf omdat balans een cruciaal onderdeel is van de swing. Meer mobiliteit, meer vrijheid van bewegen zonder remmingen. En meer uithoudingsvermogen waardoor ik topprestaties langer vol kon houden. Maar ik was niet alleen fitter voor golf. Ik was fitter voor alles in het leven. Meer energie en elke lichamelijke inspanning ging een stuk gemakkelijker.

  Dave Hoekstra