info@livept.nl 070-5114470 Buurtweg 122, 2244 AJ Wassenaar

Testimonials

 • Omdat er in de golfwereld een verschuiving heeft plaats gevonden waarbij het beeld van de iets te zware levensgenieter die makkelijk mee doet bij de top is vervangen door de atleet die week in en week uit presteert besloot ik om ook fitter te worden. Of beter gezegd fitter te worden voor golf. Hier kwam Martijn van Delft in beeld. Drie jaar geleden kwam ik namelijk bij Martijn met het verzoek om fitter te worden voor golf. In ons eerste jaar hebben we uitzonderlijk vruchtbaar getraind en ik werd met de week fitter voor golf. Meer stabiliteit in heel mijn lichaam wat natuurlijk ontzettend belangrijk is bij golf omdat balans een cruciaal onderdeel is van de swing. Meer mobiliteit, meer vrijheid van bewegen zonder remmingen. En meer uithoudingsvermogen waardoor ik topprestaties langer vol kon houden. Maar ik was niet alleen fitter voor golf. Ik was fitter voor alles in het leven. Meer energie en elke lichamelijke inspanning ging een stuk gemakkelijker.

  Dave Hoekstra
 • Voor sportdoeleinden wilde ik gewicht kwijtraken. Via de windsurfwereld kende ik Chris en ik heb hem gevraagd om mij hierbij te adviseren. Binnen weken zag ik het verschil, maar nog belangrijker, ik voelde het verschil. Ik ging beter slapen, overdag had ik een beter energieniveau en ik werd snel sterker en fitter. Op mijn zwaarst woog ik 116 kg. Toen ik bij Chris begon 112kg en na vier maanden woog ik 94kg. Om m’n voeding maak ik me niet meer druk, ik weet nu hoe ik makkelijk kan sturen.

  Dave
 • Ik had me opgegeven voor golffitness bij golfclub Bentwoud, destijds gegeven door Martijn. Martijn heeft mij goed geholpen door het toepassen van de Mylogenics technieken bij mijn voet blessures Mijn gewicht was op dat moment 102 Kg. Ik wist wel dat dat veel te zwaar was voor mijn lengte. Martijn heeft mij weten te motiveren om af te gaan vallen. Ik ben veel afgevallen door een combinatie van anders eten en meer te bewegen. Ik deed één per week personal training en daarnaast heeft Martijn een thuis programma gegeven om drie keer per week thuis te doen. In mei 2013 had ik mijn streefgewicht bereikt, ik ben 34 kg afgevallen en weeg nu 68 kg. Het golfen gaat beter en ik heb meer uithoudingsvermogen. Wel moest door zoveel gewichtsverlies mijn golfswing aangepast worden. Ik ben nu 20 maanden op hetzelfde gewicht en het golfen verbetert nog steeds! Mede door de vele trainingen, de steun en de begeleiding die ik van Martijn heb gekregen ben ik heel happy.

  Janny Wessels64 jaar
 • Sinds twee jaar train ik met Chris. Ik ben zelf een coach/loopbaanbegeleider en ik weet als geen ander hoe belangrijk het is je energie niveau en motivatie on top te houden. Ook bij mij liep dat niet zoals het zou moeten. Lange dagen, werken door het hele land, regelmatig slecht eten en als excuus thuis laat het rode wijntje. Deze lifestyle veranderde op het moment dat ik in contact kwam met Chris. Ik werd nieuwsgierig naar zijn verhaal en dacht ik ga dat ook proberen. Ik ben recent 64 jaar geworden, maar ik voel me 30. Naast dat ik zeventien kilo ben afgevallen, ben ik sterker en fitter geworden door een combinatie van twee keer per week krachttraining en door radicaal het roer om te gooien en gezond te gaan eten met de voedingsadviezen van Chris. Hij denkt met mij mee. Natuurlijk je moet het zelf doen, maar goede coaching en een veilige omgeving zijn erg belangrijk om een doel te bereiken. En wat zo ontzettend leuk is, heb ik een doel bereikt, dan zet ik een volgende stap. Ik zie mijn lijf veranderen, ik heb weer (zichtbare) spieren voel me gezond en kan de wereld aan. Dank je wel Chris , ik ga met je verder!

  Lisette Rosheuvel
 • Ik trainde al ongeveer een jaar met Chris bij een sportschool, samen met voedingsadviezen die ik van hem kreeg. Voor mij was het geen vraag of ik met Chris mee zou gaan of bij de zou blijven trainen toen hij samen met Martijn LivePT startte. Ten eerste spreekt mij de kleinschaligheid (maar alles is er..) en de verzorgdheid van de faciliteiten van LivePT aan. Ten tweede vooral de persoonlijjke aanpak. Ze verplaatsen zich echt in de persoon en denken mee hoe voor die specifieke persoon de beste resultaten kunnen geboekt. Ik voel me er erg thuis!

  Lucas
 • In ruim 1,5 jaar een stuk sterker en fitter geworden. Door de combinatie van krachttraining en voedingsadvies vooruitgegaan op veel vlakken: kracht, uithoudingsvermogen en energieniveau (door de dag heen is deze hoger en stabieler). Vetpercentage in 14 maanden na aanvang van de training met 33% gedaald tot 4,6%: dus geen zwembandje meer te bekennen! Chris haalt mij uit mijn ‘comfort zone’ en heeft een integratief beeld op krachttraining, voeding en mentale ontwikkeling. Het trainingsschema dat ik krijg sluit goed aan bij mijn ‘martial arts’ trainingen, dus gaat niet ten koste van de flexibiliteit en snelheid. En dan ook nog eens een schitterende, nieuwe trainingslocatie met alles wat je (sport)hartje kan begeren. Top dus!

  Alex