info@livept.nl 070-5114470 Buurtweg 122, 2244 AJ Wassenaar

Testimonials

 • Ik had me opgegeven voor golffitness bij golfclub Bentwoud, destijds gegeven door Martijn. Martijn heeft mij goed geholpen door het toepassen van de Mylogenics technieken bij mijn voet blessures Mijn gewicht was op dat moment 102 Kg. Ik wist wel dat dat veel te zwaar was voor mijn lengte. Martijn heeft mij weten te motiveren om af te gaan vallen. Ik ben veel afgevallen door een combinatie van anders eten en meer te bewegen. Ik deed één per week personal training en daarnaast heeft Martijn een thuis programma gegeven om drie keer per week thuis te doen. In mei 2013 had ik mijn streefgewicht bereikt, ik ben 34 kg afgevallen en weeg nu 68 kg. Het golfen gaat beter en ik heb meer uithoudingsvermogen. Wel moest door zoveel gewichtsverlies mijn golfswing aangepast worden. Ik ben nu 20 maanden op hetzelfde gewicht en het golfen verbetert nog steeds! Mede door de vele trainingen, de steun en de begeleiding die ik van Martijn heb gekregen ben ik heel happy.

  Janny Wessels64 jaar
 • Omdat er in de golfwereld een verschuiving heeft plaats gevonden waarbij het beeld van de iets te zware levensgenieter die makkelijk mee doet bij de top is vervangen door de atleet die week in en week uit presteert besloot ik om ook fitter te worden. Of beter gezegd fitter te worden voor golf. Hier kwam Martijn van Delft in beeld. Drie jaar geleden kwam ik namelijk bij Martijn met het verzoek om fitter te worden voor golf. In ons eerste jaar hebben we uitzonderlijk vruchtbaar getraind en ik werd met de week fitter voor golf. Meer stabiliteit in heel mijn lichaam wat natuurlijk ontzettend belangrijk is bij golf omdat balans een cruciaal onderdeel is van de swing. Meer mobiliteit, meer vrijheid van bewegen zonder remmingen. En meer uithoudingsvermogen waardoor ik topprestaties langer vol kon houden. Maar ik was niet alleen fitter voor golf. Ik was fitter voor alles in het leven. Meer energie en elke lichamelijke inspanning ging een stuk gemakkelijker.

  Dave Hoekstra
 • Van nature ben ik geen sportfanaat en eerlijk gezegd liever lui dan moe. Mijn doel was dan ook vrij simpel: in 6 weken tijd 8 kg afvallen en dan moest het weer klaar zijn. Inmiddels zijn de 6 weken al lang voorbij, is het doel (nagenoeg) bereikt maar ben ik gegrepen door het sportvirus: het is heel gaaf om te zien dat je sterker wordt, hoe (snel) je lichaam reageert op verandering en om je lichaam te kunnen ‘beeldhouwen’ eenvoudigweg door op je voeding te letten en op een verantwoorde manier te sporten. Ik heb me voorgenomen tenminste 1x per week te blijven trainen om verder resultaat te boeken. Dat komt niet in de laatste plaats door de coaching en het enthousiasme van Chris!

  Petra Willems
 • In 2010 ben ik begonnen bij Martijn van Delft te trainen. Mijn voornaamste doel was om mijn door een auto-immuunziekte aangetaste spieren en gewrichten weer beter te laten functioneren, zodat ik weer zonder pijn zou kunnen bewegen – en vooral ook weer zou kunnen sporten.Door zijn combinatie van kennis over bewegingspatronen, analyse van individuele probleemgebieden, zijn enorme geduld en zijn altijd motiverende trainingen ben ik inmiddels na drie jaar veel verder dan ik had durven hopen. Martijn denkt “out of the box”: hij is op de hoogte van de modernste training theorieën en –methoden op het gebied van bewegen en weet ze heel creatief en individueel toe te passen. Hij doet niet aan symptoombestrijding maar denkt in oorzaken en oplossingen. Gelukkig beschikt Martijn hiernaast ook over een flinke dosis humor: hij is altijd relativerend, houdt het grotere plaatje voor ogen en helpt je elke week het maximale te halen uit een training. Koppel daaraan zijn vaak terloopse maar altijd rake adviezen over voeding en lifestyle – mijn gezondheid is er wat mij betreft in 3 jaar met sprongen van vooruit gegaan (meer dan door pillen en eindeloze fysiotherapie-sessies) en daar ben ik hem heel dankbaar voor.

  Mw. M. S.
 • Sinds twee jaar train ik met Chris. Ik ben zelf een coach/loopbaanbegeleider en ik weet als geen ander hoe belangrijk het is je energie niveau en motivatie on top te houden. Ook bij mij liep dat niet zoals het zou moeten. Lange dagen, werken door het hele land, regelmatig slecht eten en als excuus thuis laat het rode wijntje. Deze lifestyle veranderde op het moment dat ik in contact kwam met Chris. Ik werd nieuwsgierig naar zijn verhaal en dacht ik ga dat ook proberen. Ik ben recent 64 jaar geworden, maar ik voel me 30. Naast dat ik zeventien kilo ben afgevallen, ben ik sterker en fitter geworden door een combinatie van twee keer per week krachttraining en door radicaal het roer om te gooien en gezond te gaan eten met de voedingsadviezen van Chris. Hij denkt met mij mee. Natuurlijk je moet het zelf doen, maar goede coaching en een veilige omgeving zijn erg belangrijk om een doel te bereiken. En wat zo ontzettend leuk is, heb ik een doel bereikt, dan zet ik een volgende stap. Ik zie mijn lijf veranderen, ik heb weer (zichtbare) spieren voel me gezond en kan de wereld aan. Dank je wel Chris , ik ga met je verder!

  Lisette Rosheuvel17 lichter en ikk voel me 30 jaar
 • Ik trainde al ongeveer een jaar met Chris bij een sportschool, samen met voedingsadviezen die ik van hem kreeg. Voor mij was het geen vraag of ik met Chris mee zou gaan of bij de zou blijven trainen toen hij samen met Martijn LivePT startte. Ten eerste spreekt mij de kleinschaligheid (maar alles is er..) en de verzorgdheid van de faciliteiten van LivePT aan. Ten tweede vooral de persoonlijjke aanpak. Ze verplaatsen zich echt in de persoon en denken mee hoe voor die specifieke persoon de beste resultaten kunnen geboekt. Ik voel me er erg thuis!

  Lucas