info@livept.nl 070-5114470 Buurtweg 122, 2244 AJ Wassenaar

Voeding

1. VOEDING

Wat is goede voeding? Wat zijn goede richtlijnen? Wat is de beste strategie? Koolhydraatarm? Detoxen? Gluten intolerantie? Zie jij door de bomen het bos ook niet meer? Wij kunnen je op basis van jouw verleden en huidige levensstijl adviseren welke strategie voor jou werkt.

2. ADVIES

Je lichaam gebruikt voeding als energie en als bouwstof. Hoeveel voeding(energie) heb je eigenlijk nodig? Is 70% van de voeding in de supermarkt geen voeding? Wanneer ontstaan allergieën, intoleranties en hoe kom je er weer vanaf? Word je van vetten niet dik?

Zoveel vragen… wij geven je de antwoorden!

3. SUPPLETIE

Er is veel onderzoek gedaan waaruit blijkt dat de huidige voeding op basis van vitaminen en mineralen tekort schiet ten opzichte van jaren geleden. En om bijvoorbeeld de juiste hoeveelheid goede vetten uit voeding binnen te krijgen is best lastig. Als sporter heb je misschien meer eiwitten nodig dan de gemiddelde mens. Suppletie kan in deze gevallen uitkomst bieden.

Maar de basis bestaat uit goede voeding!

BOEK NU EEN VOEDINGSADVIES

Boek nu

BOEK NU EEN VOEDINGSADVIES

Boek nu
[spb_products title=”Training producten” asset_type=”latest-products” category=”voeding” display_type=”standard” display_layout=”standard” multi_masonry=”no” carousel=”yes” fullwidth=”no” columns=”4″ item_count=”8″ order=”DESC” button_enabled=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

BOEK NU EEN VOEDINGSADVIES

Boek nu