BOOST YOUR HEALTH CHALLENGE!

1 januari - 31 maart 2023

06-01-2023
19:00 - 20:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Ja, ik doe mee!
Klik hier voor early bird korting
Bij LiVEPT personal training heb jij de mogelijkheid om jouw programma uit te breiden met coaching op voeding, leefstijl en gedrag

Let's get healthy

Je wordt de gezondste versie van jezelf. Leer de 5 belangrijkste pijlers van gezondheid: voeding, beweging, stress, ademhaling en de darmen!

Samen met jouw LIVEPT personal coach stel je haalbare doelen op

Stap voor stap

De verandering doe je stapsgewijs. Wekelijks ontvang je recepten, sport en ademoefeningen, kookvideo’s en meer.

Elk niveau geschikt

Neem deel aan de maandelijkse bijeenkomsten (op locatie of online) waar we evalueren. Je krijgt toegang tot het e-learning platform.

WAT GA JE BEREIKEN TIJDENS DEZE CHALLENGE?

  • Je leert dat gezond eten makkelijk en leuk is
  • Je wordt beter in ontspannen 
  • Je krijgt een betere slaapkwaliteit; dieper en langer 
  • Je weet welke vitamines en mineralen je moet aanvullen
  • Je gaat meer resultaat behalen met jouw trainingen
  • Je leert verschillende gezonde recepten te maken
  • Je leert om beter adem te halen
  • Je krijgt rustigere darmen

Gezond eten wordt makkelijk & leuk

Heb jij moeite met het maken van gezonde keuzes? Weet je niet meer goed wat gezond is. Kom je inspiratie tekort voor gezonde recepten die snel klaar zijn? Tijdens dit programma gaan we je hiermee helpen. We geven je inzichten en praktische handvaten zodat je makkelijker gezonde keuzes kunt maken, je ontvangt recepten en een aantal kookvideo’s. Gezond eten was nog nooit zo makkelijk!

Optimale darmen is optimale gezondheid 

Wist je dat een gezonde darm een belangrijke basis geeft voor een gezond lichaam? Heb jij weleens last van je darmen? Veel mensen lopen rond met obstipatie, te zachte ontlasting, een opgeblazen gevoel of winderigheid. Zonde, als je streeft naar optimale gezondheid! Gedurende het programma krijg je inzicht hoe jouw darmen werken. We gaan jou helpen voor het opbouwen van een gezonde darmflora.

Je slaapt dieper en ontspant meer

Heb jij ook moeite met in slaap vallen? Wordt je regelmatig midden in de nacht wakker? Leer hoe jij je slaap positief kan beïnvloeden, zodat je uitgerust wakker wordt en beter hersteld. Het resultaat is dat je overdag meer energie hebt, betere eetkeuzes maakt en mentaal sterker bent.


Samen op weg om de fitste versie van jezelf te worden onder begeleiding van onze LIVEPT personal trainers

Je leert effectiever trainen met onze tips

Je hebt trainingsdoelen gesteld maar het lukt maar niet deze te behalen. Met behulp van ons trainingsconcept helpen wij jouw doelen wel te behalen. Onze trainers hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van klanten naar het resultaat dat zij wensen. Kleine aanpassingen zorgen grote resultaten. 

Claire Vulto

Claire Vulto, orthomoleculair diëtist en hormoonexpert bij The Food Hospital. Richt zich op vermoeidheidsklachten, burn-out, menstruatieproblemen, vruchtbaarheidsproblematiek (man en vrouw) en overige hormonale problemen.

Jurgen Zeeders

Het allerleukste vind ik om klanten te mogen begeleiden in hun persoonlijk ontwikkeling als het gaat om het vinden van de balans tussen jezelf gezond en gelukkig te houden. De verandering die klanten doormaken op mentaal en fysiek vlak geeft mij energie en plezier in mijn werk bij LIVEPT.

Latoya Boele

Latoya Boelé, orthomoleculair diëtist en darmtherapeut. Oprichtster van The Food Hospital, dè plek in Nederland waar iedereen terecht kan om de oorzaak van zijn/haar mentale of fysieke problemen op te sporen.Ik geniet van mijn werk. Vooral op de momenten dat cliënten verbaasd zijn over hun eigen resultaten en de dankbaarheid die daarop volgt

Martijn van Delft

Mijn persoonlijke doel is om elk persoon te ondersteunen bij zijn/ haar gezondheidstransformatie. Samen op zoek naar het pad dat voor jou werkt. Dit kan zijn op één van onze vier pijlers: trainen, leefstijl, voeding en gedrag. 

THE HEALTH CHALLENGE 2023 

Nu van €299,- voor €249,- euro met de Early Bird korting!

Let op! Actie loopt t/m 18 december 2022

SCHRIJF JEZELF NU IN!

06-01-2023
19:00 - 20:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden