HERSTEL SNEL VAN JE BLESSURE OF KLACHT

Wij behandelen de oorzaak en niet het symptoom 

Jij wilt toch ook pijnvrij bewegen en trainen?

Onze behandelmethodes sporen zwakke schakels op. Het behandelen van de zwakke schakels zorgt dat de structuur direct wordt versterkt. Een doelgericht en persoonlijk trainingsschema zorgt dat het herstel wordt versneld. 


  • Unieke resultaatgerichte methode
  • Actieve revalidatie
  • Persoonlijk advies voor sneller herstel
  • Direct resultaat

MARTIJN VERTELT OVER ONS BEHANDELTRAJECT

Integrale werkwijze

Het combineren van de verschillende behandelmethodes zorgt voor optimaal herstel. Er wordt gekeken op zenuwstelsel, spier-, gewrichts- en orgaanniveau. De invloed van voeding op het herstel zal worden meegenomen in het hersteltraject. Het gedrag is naast bovenstaande opsomming direct van invloed op het behalen resultaat.

Welke behandelmethodieken bieden we aan?

FYSIOTHERAPIE

Wanneer je naar de praktijk komt, zal er na de intake een onderzoek plaatsvinden om erachter te komen waar de klachten vandaan komen. Om het lichaam optimaal te laten functioneren moet er een goed samenspel zijn tussen spieren en gewrichten. Hiervoor worden er verschillende behandeltechnieken toegepast. Binnen deze praktijk wordt er voornamelijk behandeld middels manipulaties/mobilisaties van gewrichten, acupressuur, dry needling, viscerale therapie, bindweefselmassage en oefentherapie

MYLOGENICS

De Mylogenics methodiek is gericht op Preventie, Behandeling en Prestatieverbetering. De behandeling is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden. De Mylogenics practitioner spoort binnen enkele minuten de zwakke schakels binnen het spier- en zenuwstelsel op. Door middel van specifieke testprotocollen  zoals kracht, lengte en subtiele provocatietesten creëert de Mylogenics Practitioner een nauwkeurig beeld van de client.

OSTEOPATHIE

De osteopaat richt zich op drie volgende aspecten: pariëtaal, visceraal en craniaal. De harmonie tussen deze systemen is van vitaal belang, waardoor de zelfregulatie (vrije stroming) van het totale organisme behouden blijft (mobiliteit voorkomt ziekte). Bewegingsvermindering in één van deze aspecten kan daardoor steeds de andere aspecten beïnvloeden. We werken samen met verschillende osteopaten om herhalende klachten op te lossen.

ACTIEVE REVALIDATIE

Actieve revalidatie is de sleutel tot succes. De fysiotherapie en mylogenics behandelingen worden altijd gevolgd door specifieke adviezen en preventieve oefeningen. Dit wordt gedaan onder begeleiding van gespecialiseerde trainers met ervaring in actieve revalidatie en training. Tijdens de actieve revalidatie is er communicatie tussen trainer en behandelaar. Het terugkomen van de klacht wordt hierdoor vrijwel tot nul gereduceerd. 

personal-training-pakket-bij-livept-is-de-oplossing-voor-het-verbeteren-van-jou-vitaliteit

Wil jij ook deze bewezen methodieken proberen?

Na 15 jaar ervaring weten we WAT werkt, HOE het werkt en WAAROM het werkt.

PLAN EEN GRATIS PIJNSCREENING

Onze succesverhalen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Mijn rugklachten zijn als sneeuw voor de zon verdwenen
You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
Ms. Nameless
Add Your Stars

Ik viel 12 kilo af zonder enige moeite

You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
Ms. Nameless
Add Your Stars

Ik slaap beter, ik voel me fitter en dat binnen 3 maanden

You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
Ms. Nameless
Add Your Stars