Met deze eiwitrepen zorg jij voor de juiste voedingstoffen, zonder te veel suikers!

 

Eiwitrepen

10-12 repen    50 minuten totale bereiding

Voed je lichaam, niet je emotie

Wat heb je nodig?

  • 150 g havermout vlokken
  • 90 g eiwitpoeder (neutraal, vanille, chocolade)
  • 25 g walnoten
  • 50 g pindakaas/ notenpasta (suikervrije variant)
  • 25g amandelen
  • 100 ml amandelmelk (andere melk kan natuurlijk ook)
  • 5 g rauwe cacaopoeder
  • 2 el honing

Hoe te maken?

  • Voeg de havermoutvlokken, eiwitpoeder en cacao in een kom en roer door.
  • Snij / breek de walnoten en amandelen in kleine stukjes, en voeg bij de kom.
  • Voeg nu de melk, pindakaas en honing erbij toe, en mix erg goed door elkaar.
  • Gebruik een ovenschaal/ovenplaat/bakje en bedek deze met folie.
  • Verdeel het deeg gelijk en druk goed stevig aan.
  • Dek af en plaats de schaal 20-30 minuten in de vriezer.
  • Haal de schaal uit de vriezer en snij ze in de gewenste reepmaat.
  • Verpak de eiwitten apart van elkaar zodat ze niet uitdrogen
  • TIP: het is ook mogelijk om er fruit in te doen.  Begin dan wel met minder melk zodat de structuur stevig blijft.