Met deze eiwrap ben jij lang én goed verzadigd!

 

Eiwrap

1 persoon

10 minuten totale bereiding

Wat heb je nodig?

  • 3 eieren
  • 6 plakken kipfilet
  • 20 g hüttenkäse
  • Handje sla mélange
  • 1 tomaat
  • ¼ komkommer
  • Olijfolie om in te bakken
  • Zout en peper

 

Hoe maak je dit?

  • Klop de eieren los in een kom.
  • Verwarm een pan met olijfolie op middelhoog vuur, en bak de eieren aan beide kanten goudbruin.
  • Was en snij ondertussen de komkommer en tomaat.
  • Laat het gebakken ei iets wat afkoelen voordat je hem gaat beleggen.
  • Smeer de hüttenkäse in het midden van het ei uit. Maak een bedje van de sla en leg de plakjes kipfilet eroverheen, samen met de komkommer en tomaat.
  • Breng op smaak met zout en peper en rol hem op tot wrap.
  • TIP: Gerookte zalm en avocado is ook erg lekker. Er zijn uiteraard heel veel varianten mogelijk. Kliekjes in de koelkast? Waarom niet!

Voedingswaarde per persoon:

  • Eiwitten 36 g
  • Koolhydraten 9 g
  • Vetten 39 g
  • Energie 527 kcal