Met deze eiwrap ben jij lang én goed verzadigd!
Eiwrap
1 persoon
10 minuten totale bereiding
Wat heb je nodig?
- 3 eieren
- 6 plakken kipfilet
- 20 g hüttenkäse
- Handje sla mélange
- 1 tomaat
- ¼ komkommer
- Olijfolie om in te bakken
- Zout en peper
Hoe maak je dit?
- Klop de eieren los in een kom.
- Verwarm een pan met olijfolie op middelhoog vuur, en bak de eieren aan beide kanten goudbruin.
- Was en snij ondertussen de komkommer en tomaat.
- Laat het gebakken ei iets wat afkoelen voordat je hem gaat beleggen.
- Smeer de hüttenkäse in het midden van het ei uit. Maak een bedje van de sla en leg de plakjes kipfilet eroverheen, samen met de komkommer en tomaat.
- Breng op smaak met zout en peper en rol hem op tot wrap.
- TIP: Gerookte zalm en avocado is ook erg lekker. Er zijn uiteraard heel veel varianten mogelijk. Kliekjes in de koelkast? Waarom niet!
Voedingswaarde per persoon:
- Eiwitten 36 g
- Koolhydraten 9 g
- Vetten 39 g
- Energie 527 kcal