Recovery

Sportmassage

Sportmassage wordt toegepast om spieren voor een sportprestatie te activeren, of vermoeidheidsverschijnselen als gevolg van een lichamelijke inspanning terug te dringen. Tijdens en na een wedstrijd kan er worden gemasseerd om afvalstoffen sneller te verwijderen. Een belangrijke reden om te kiezen voor een sportmassage is het voorkomen van blessures of een sneller herstel na inspanning. Verrichtingen in het dagelijks leven en sport hebben dezelfde invloed, daarom is massage ook voor niet-sporters erg zinvol.

We helpen je graag!

Plan een GRATIS intake gesprek

MYLOGENICS

Het doel van MYLOGENICS is het herstellen van de optimale structuur, beweging en functie van de diverse weefsels en het losmaken van verkleefde zenuwvezels en bloedvaten. Dit gebeurt door het verwijderen van verklevingen in weefsels door het toepassen van specifieke behandelmethodes. Een MYLOGENICS behandeling zorgt voor snelle pijnverlichting en directe verbetering van atletische prestaties en vrijer bewegen in het dagelijks leven. Met MYLOGENICS worden zwakke schakels dus direct versterkt.

Deeptissue massage

Bij een deeptissue massage kan meer naar specifieke klachten gekeken worden doordat er in vergelijking tot een sport- of ontspanningsmassage dieper in het weefsel wordt gemasseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vast zittende schouders en nek, waardoor er hoofdpijn ontstaat of aan een vermoeide onderrug! Afhankelijk van de mate van de klacht kan hier ook voor een MYLOGENICS behandeling worden gekozen.

Dit kunnen we je garanderen

  • Beste prijs-kwaliteitsgarantie
  • Deep learning
  • Altijd de beste begeleiding
  • 100% effort trainen
  • Resultaatgericht
  • Samenwerken

Fysiotherapie

Fysiotherapie zorgt voor een goed samenwerkend geheel van spieren, botten en gewrichten. Het is erop gericht op jouw beter te laten functioneren middels manipulaties/mobilisaties van gewrichten, dry needling en mylogenics voor de spieren en zenuwstelsel en bindweefselmassages voor de diepere huidlagen en alle hiermee verbonden weefsels en organen. Men kan bij de fysiotherapeut terecht voor klachten aan het bewegingsapparaat of om klachten te voorkomen.

BLOG CATEGORIEËN

Personal training Voeding

Blijf UP-TO-DATE

Wij praten je graag bij over: bewegen, training, voeding en leefstijl!

Ja, ik accepteer de Privacy Statement