arrow_drop_up arrow_drop_down

WIM HOF WORKSHOP

Ontdek de geheimen van ademhaling, verkrijg meer rust, balans en energie.

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

AAD HAVERMANS

After many carreers among which: being a lawyer, a beachbar/restaurant owner and project developer, I have found my passion in breathing! An extraordinary powerfull tool for better health, a happy life, more balance, more positivity, less stress and a lot of self-love. 

When I discovered the power of breathin I quickly got in to the WHM. I have been taking cold dips in the Northsea for 14 years and knew the power of cold. But the combination of the breathing, cold and mindset blew me away. 

I know one thing for sure, I have to share this with the world and spread the love! 

Datum & Tijd

maandag

13-04-2020
10:00 - 16:30 

DÉ WIM HOF METHODE

  De Wim Hof Methode is bedacht door de ‘Iceman’ Wim Hof en combineert de krachten van de kou, ademhaling en mindset/focus.

  Door onze comfortabele levensstijl en de samenleving waarin we leven zijn we veel van de natuurlijke vermogens van ons lichaam verloren. Denk aan kracht, flexibiliteit, focus en soms zelfs het vermogen om je gelukkig te voelen.

  Hierdoor voelen we ons vaak slap, kunnen we onszelf niet goed concentreren hebben we last van veel fysieke kwaaltjes en zijn we net even een beetje teveel gestresst.

  De Wim hof Methode helpt je om deze natuurlijke vermogens van je lichaam weer te ontdekken. Met ademhalingsoefeningen, blootstelling aan de kou, en het trainen van de geest zorgt de Wim Hof Methode dat je weer in je kracht komt te staan, balans kunt vinden en je zowel fysiek als mentaal sterker kunt voelen dan ooit.

Een goede ademhaling is het begin

De Wim Hof Methode begint met ademhaling. Door een goede ademhaling kun je je adem langer inhouden en maak je bewust contact met je hart, autonome zenuwstelsel en immuunsysteem. Ook heeft het een positieve invloed op je bloedcirculatie.

Volgende stap: de confrontatie met kou

Na ademhaling- en meditatie-oefeningen is je lichaam voorbereid om de volgende uitdaging aan te gaan: de confrontatie met kou. Om je lichaam sterker te maken en te laten wennen aan kou, kun je thuis beginnen met oefenen. Eindig bijvoorbeeld je warme douche met een koude douche. Hiermee train je de spieren in je aderen. Als je vorderingen maakt kun je wandelen of hardlopen door sneeuw en over ijs of zelfs zittend in de sneeuw mediteren.

WE LEREN JE MEER RUST, BALANS EN ENERGIE TE KRIJGEN

 • Krachtige ademhalingsoefeningen volgens dé WIM HOF MEDTHODE
 • Het ‘aanknopje’ van je lichaam vinden
 • Yogahoudingen die je helpen om de speelsheid en bewegelijkheid in je lichaam te bevorderen (ervaring met Yoga niet nodig)
 • Handvatten om je mindset en focus sterk te verbeteren
 • Je leert hoe je het autonome zenuwstelsel en immuunsysteem beïnvloedt
 • Het nemen van een ijsbad onder begeleiding

WIM HOF WORKSHOP

Het klinkt onmenselijk: twee uur in een met 700 kilogram ijs gevulde cabine staan, de koudste gebergten beklimmen in een korte broek en een halve marathon lopen op blote voeten door sneeuw en over ijs.

Je kan zoveel meer met je lichaam en geest dan je denkt! In deze workshop leer je in een dagdeel de basis van de Wim Hof Methode. Hoe je je eigen lichaam op een veilige manier weer wakker kan schudden, en meer controle dan ooit over je lichaam kan krijgen.
Met behulp van ademhaling, mindset en kou ga je aan de slag om je systeem terug in balans te krijgen. Je zult erachter komen dat je tot meer in staat bent dan je wellicht ooit voor mogelijk hebt gehouden.


 • Kennis over de beroemde ademhalingsoefening van Wim Hof
 • Theoretische achtergrond die de methode wetenschappelijk ondersteunt  
 • Uitleg en onderbouwing van de technieken
 • Veel persoonlijke aandacht en begeleiding
 • Een onvergetelijke ervaring in het ijsbad!

REACTIES VAN DEELNEMERS

Ik dacht dat ik kon ademhalen. Na de workshop weet dat ik pas wat diep ademhalen is. Het gaf me heel veel energie en ontspanning.

-Martijn van Delft

Door diep te ademhalen kwam los van de dagelijkse beslommeringen. Dit gaf het me veel verlichting en ontspanning.

-Chris Nolles

Ik heb leren voelen en ben dichter bij mezelf gekomen. Het ijsbad heeft gezorgd voor een mentale overwinning.

-Joris Janssen

13-04-2020

Begint om 10:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Cookies