Haal alles uit je training en verbeter je prestaties!

Met ons persoonlijk samengestelde supplementen pakket voor een gezond lichaam.

Behaal jij het resultaat wat je voor ogen hebt?

Ondanks dat je aanpassingen doet op het gebied van voeding en leefstijl kan het zijn dat je stagneert in je resultaten of regelmatig klachten ervaart. Het door ons persoonlijk samengestelde supplementen pakket kan ervoor zorgen dat jij makkelijker kunt herstellen, pijntjes verminderen en je resultaten verbeteren.

Meer informatie  

Door veranderingen in  voedingsmiddelen is het gehalte aan voedingstoffen sterk gedaald

Net zoals langdurige stress, slaaptekort, zorgen of verwachtingen van jezelf, werk, voeding rijk aan suikers, medicatie, overtraining en relaties ervoor kunnen zorgen dat het lichaam meer voedingsstoffen gebruikt dan nodig is. Dit bij elkaar kan zorgen voor tekorten in jouw lichaam en voelbaar minder energie.
Bij livept personal fitness club werk jij aan jouw vitaliteit samen onze coaches

Wat zit er in ons supplementen pakket?

Omega 3 visolie

Omega-3 vetzuren zijn meervoudige onverzadigde vetzuren die onmisbaar zijn om gezond te blijven. Het lichaam is niet in staat om deze vetzuren zelf aan te maken. Ze moeten dus uit de voeding worden opgenomen. De vetzuren EPA en DHA uit vis maken deel uit van deze belangrijke omega 3 vetzurengroep.


LIVEPT Visolie is een zuivere olie en is dus puur vet met een hoge dosering EPA en DHA. Visolie bevat geen eiwitten, geen vezels en geen koolhydraten.


 • Goed voor het hart
 • Goed voor de bloeddruk
 • Goed voor de hersenen en het gezichtsvermogen

Ingrediënten: Framboos: Visolie (vis), framboos aroma (natuurlijke smaakstof), tocoferolen gemengd (natuurlijke). Allergie informatie: Dit product bevat vis.


Samenstelling per dagdosering (1 eetlepel, 9ml): Vetzuren, Visolie (18% EPA (TG) / 12% DHA (TG)) 8900 mg, Waarvan EPA (TG) 1602 mg, Waarvan DHA (TG) 1068 mg.(* Referentie Inname). Categorie: Vetzuren.


1 eetlepel (9 ml) per dag of zoals aanbevolen.


Een gezonde leefstijl is van belang. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Koop het pakket


Vitamine D

De rol die vitamine D speelt bij het behoud van sterke botten en tanden is reeds algemeen bekend, maar vitamine D3 doet meer. Zo ondersteunt het eveneens onze weerstand en ons celdelingsproces. Daarnaast speelt vitamine D ook een belangrijke rol in de calciumhuishouding, en ondersteunt het de normale werking van onze spieren.


 • Voor het behoud van sterke botten en tanden
 • Gunstige invloed op het immuunsysteem
 • Bevat 25 mcg D3 per softgel
 • Bevat vitamine D3, de meest effectieve vorm van vitamine D
 • Vrij van onnodige toevoegingen


Ingrediënten: virgin Olijf olie, capsulehuls/softgel (verdikkingsmiddel: gelatine, glycerine en gezuiverd water), vitaminen.


Samenstelling per dagdosering (1 softgel): Vitaminen, Vitamine D3 (Cholecalciferol) 75 mcg (1500%*).(* Referentie Inname). Categorie: Vitaminen.


1 softgel per dag. Bij voorkeur tijdens een maaltijd.


Een gezonde leefstijl is van belang. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Ik wil het pakket!


Multivitamine

De hoge dosis vitamines en mineralen geeft je extra energie tijdens zware, intensieve trainingen en ondersteunt een fit en gezond lichaam.


Om gezond te blijven hebben we een breed scala aan vitaminen en mineralen nodig. Een goed multipreparaat behoort tot de dagelijkse basisaanvulling om eventuele tekorten in het lichaam aan te vullen of te voorkomen.


Multivitaminen van LIVEPT is een zorgvuldig samengestelde multi die een uitmuntende aanvulling levert op de voeding.


 • Ruime dosering vitaminen en mineralen, aangevuld met plantenextracten
 • Met B-vitaminen die bijdragen aan de vermindering van vermoeidheid
 • De hoge dosering vitamine C ondersteunt de weerstand
 • Vrij van onnodige toevoegingen

Ingrediënten: Mineralen, vitaminen, Urtica dioica herba (natuurlijke vulstof), HPMC (verdikkingsmiddel/capsulehuls), Fruit blend, Vegetable blend (Celery/Selderij), bioflavonoiden complex (60%), PABA, Lecithine, bromelaine, zonnebloemolie (antiklontermiddel), titaniumdioxide (kleurstof capsule), betacaroteen. Allergie informatie: Dit product bevat selderij. Categorie: Vitaminen, Mineralen, Kruiden.


1 - 2 vegetarische capsules per dag. Bij voorkeur tijdens een maaltijd.

Een gezonde leefstijl is van belang. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Koop het pakket


Magnesium Bisglycinaat / Taurine


Magnesium speelt een rol bij de botaanmaak en ondersteunt de normale spierwerking. Ook activeert de natuurlijke energie in het lichaam en helpt het om vermoeidheid te verminderen. In een goed opneembare verbinding. Er is veel wetenschappelijke onderbouwing voor het feit dat magnesium goed is voor de werking van de spieren, voor het behoud van sterke botten en tanden en een normale eiwitsynthese. LIVEPT magnesium bevat twee goed opneembare vormen van magnesium.


 • Ondersteunt de normale spierwerking
 • Goed opneembare verbinding
 • Vermindert vermoeidheid
 • Draagt bij aan de energiestofwisseling
 • Vrij van onnodige toevoegingen


Ingrediënten: Mineralen, microcrystalline cellulose (vulstof), taurine, plantaardige olie (bindmiddel), vitaminen, coating (HPMC, glycerine, HPC) glansmiddel/coating, silicium dioxide (antiklontermiddel), magnesium staeraat (plantaardig - antiklontermiddel).


Samenstelling per dagdosering (2 tabletten): Vitaminen, Vitamine B6 (Pyridoxaal-5-fosfaat) 4 mg (286%*), Vitamine D3 (Cholecalciferol) 25 mcg (500%*), Mineralen, Magnesium (Bisglycinaat) 150 mg (40%*), Magnesium (Citraat) 100 mg (27%*), Aminozuren, Taurine 200 mg.(* Referentie Inname). Categorie: Mineralen.


1 tot 3 tabletten per dag. Of zoals geadviseerd.


Een gezonde leefstijl is van belang. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Ik wil het pakket!


Welke voordelen heeft ons pakket?

Dit samengestelde pakket kan ervoor zorgen dat jouw weerstand wordt verhoogd door het aanvullen van tekorten, de vetverbranding geactiveerd wordt door een juiste balans in vetzuren, je herstel wordt bevordert door meer ontspanning in je lichaam of je kunt meer spiermassa opbouwen door het verbeteren van de juiste signaaltjes richting de spieren.

Ervaar je een van de volgende klachten? Dan kan dit pakket je de juiste ondersteuning bieden.

 • Vermoeidheid
 • Verminderde weerstand
 • Pijnklachten
 • Minder goed kunnen herstellen
 • Ontstekingen of droge huid
 • Verminderde kracht- of spieropbouw
 • Slechter slapen of ontspannen
 • Minder concentratie of focus
109.80,-
82.95,-

KORTINGSDEAL! Supplementen pakket

Het pakket bestaat uit:


2x Omega 3 visolie

1x Multivitamine

1x Vitamine D

1x Magnesium bisglycinaat / taurine

We geven 25% korting!