arrow_drop_up arrow_drop_down

PERSONAL TRAINING | DAAG JEZELF UIT

Behaal je gestelde doelen samen met je persoonlijke coach!

Haal het beste uit jezelf met LIVEPT, dé personal training studio van Den Haag

Bij LIVEPT word je begeleid door ervaren personal trainers. Door onze integrale werkwijze, analyse van voeding, leefstijl, bewegen en trainen, stellen we samen met jou een maatwerk programma op.


  • Gekwalificeerde trainers
  • Integrale werkwijze
  • Maatwerk trainingsprogramma’s
  • Persoonlijk voedingsadvies
  • Resultaatgericht trainen
  • VIRTUALPT - online trainingsprogramma

ANTHONY VERTELT OVER ONS PERSONAL TRAINING CONCEPT

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Robert de Jong
Super fijne trainingen waar je altijd tot jouw maximale wordt gedreven!
Lennard Blok
 I have been working out with LIVEPT for almost a year and have never felt stronger.
Maxime van der Spek
Goede, intensieve trainingen. Professionele, fijne begeleiding van ervaren trainers.

Wil jij ook trainen met een ervaren personal trainer?

Na 15 jaar ervaring weten we WAT werkt, HOE het werkt en WAAROM het werkt.

PLAN EEN GRATIS INTAKE GESPREK

GRATIS INTAKE

INTEGRALE AANPAK

Je bent op een punt gekomen dat je een gezonder leven wilt gaan leiden. Misschien heb je het al geprobeerd en behaalde je niet het resultaat dat je wenste. Waarschijnlijk heb je op één van onze 4 pijlers actie ondernomen. Wij analyseren samen met jou alle factoren die van invloed zijn op jouw persoonlijke gezondheid.


  • je beweegt en traint voldoende | slaapkwaliteit en kwantiteit is onvoldoende
  • je eet ontzettend gezond | beweegt, traint en ontspant nauwelijks
  • je wilt afvallen | je spijsvertering werkt niet optimaal
  • je wilt sterker en fitter worden | krijgt onvoldoende voedingsstoffen binnen en slechte slaapkwaliteit

WE STARTEN ELK PERSONAL TRAJECT MET EEN INTAKE

We analyseren je persoonlijke gedrag in relatie tot de 4 pijlers. 

LEEFSTIJL

Inzicht slaap kwaliteit en kwantiteit. Analyse werk, werk-gezin balans, ontspanning en overige stressoren.

Op basis van de analyse stellen we een adviesrapport op. Dit persoonlijke document geeft je tips om o.a. stress te verlichten en slaap te verbeteren. Er is aandacht voor ademhaling en ontspanning.

TRAINEN

Tijdens de intake zullen ongelukken, blessures, ziektes en operaties ter sprake komen. Vervolgens gaan we met behulp van spierlengte testen en een body reading op zoek naar eventuele disbalansen. 

Dit is de basis voor het ontwerpen van jouw specifieke trainingsprogramma. Afgestemd op je doel en je disbalansen.

VOEDING

Wat eet je? Wanneer eet je? Hoeveel kauw je? Heb je last van allergieën, spijsverteringsproblemen of huidklachten? Zijn vragen die tijdens je intake gesteld zullen worden. 

Het voedingsdagboek is de basis, het geeft inzicht in je huidige gedrag. Op basis van dit gedrag passen we samen met jou je voeding aan. Onze instelling is:

Give a man a fish and he will eat for a day. Teach a man to fish and he will eat for ever!

GEDRAG

Gedrag is het geheel van acties en reacties van een organisme. Je gedrag wordt beïnvloedt door het hormonale- en zenuwstelsel. Slaap, stress of actieve leefstijl beïnvloeden de hormonale respons en het zenuwstelsel.

Je persoonlijke ontwikkeling staat centraal in ons traject. Je zal inzicht krijgen in motivatie, je leiderschapsstijl en persoonlijkheid.

Aan de hand van deze inzichten ontvang je tips om specifieke vaardigheden te oefenen, bijvoorbeeld over zelfvertrouwen.

PERSONAL TRAINING ERVARINGEN

HET GRATIS INTAKE GESPREK

BESPREKEN VAN PERSOONLIJKE BEHOEFTES

Onder het genot van een kop koffie of thee bespreek je samen met de personal trainer je doelstellingen. Tijdens het gesprek proberen wij inzicht te krijgen in je motivatie en inzet. We zullen eerlijk antwoord geven op mogelijke valkuilen, de oplossingen en ondersteuning die we kunnen bieden. Aan het eind van het gesprek heb je een compleet beeld van het programma en onze werkwijze. 

PERSOONLIJK AANBOD

Wat is de reden dat ik geen prijzen op jullie website kan vinden? De eerste reden is dat we niet op prijs willen begeleiden maar op kwaliteit. De tweede reden is dat we alle programma's op maat aanbieden. 

Als je het vrijblijvende gesprek hebt afgerond ontvang je van ons een persoonlijk aanbod

BOEK NU EEN GRATIS INTAKE

we geven je inzicht in je persoonlijke traject

IK WIL GRAAG EEN AFSPRAAK BOEKEN

Vul je contactgegevens in. We nemen binnen 24 uur contact met je op. Kom je via een vriend(in), kennis of familielid? Vul zijn of haar naam in.

JOUW DOEL BEPAALD ONZE STRATEGIE

Elk lichaam is anders en vereist een andere trainingsmethode: waar de een makkelijk spiermassa opbouwt en vet verbrandt, heeft een ander hier meer moeite mee. Bovendien sport iedereen met een ander doel: sommige sporters willen vooral hun conditie verbeteren, anderen willen graag een paar kilo’s kwijt of kampen met blessures. Om die reden begint je fitness avontuur bij LIVEPT met een zeer uitgebreid intake gesprek, waarbij zowel fysieke als mentale gezondheid in kaart worden gebracht. Samen met jouw persoonlijke trainer ga je om de tafel zitten om jouw wensen en de haalbaarheid hiervan te bespreken. Op basis van deze informatie kan er een gepersonaliseerd sportprogramma worden samengesteld. Vervolgens is het tijd om samen een geweldig traject in te gaan naar jouw optimale gezondheid.


JE FITNESS JOURNEY BEGINT MET PERSONAL TRAINING IN DEN HAAG

Herken je dit? Je hebt een doel, je bent gemotiveerd, je investeert tijd, je investeert geld, je besluit lid te worden van de sportschool! De eerste weken gaat het best aardig, het is nieuw, het voelt lekker actief, je hebt resultaat, maar na een paar maanden hetzelfde te doen verlies je motivatie omdat het resultaat uitblijft. Herkenbaar?
Wist je dat als de uitvoering van de oefeningen kloppen en je met de juiste intensiteit traint, je maximaal vier weken lang progressie kunt behalen met een trainingsschema? Gaat er een lampje branden?
Dit is een goede reden om een gesprek aan te gaan met een van onze personal trainers. Wij zijn opgeleid om persoonlijke programma’s te schrijven waar jij resultaat mee gaat behalen. Dat is toch waar jij geld en tijd in wilt investeren? Jouw resultaten bepalen jouw motivatie voor de lange termijn!


EEN GEPERSONALISEERD PERSONAL TRAINING PROGRAMMA OP MAAT

Het doel van onze programma’s is om een totale gezondheidsverandering en transformatie te realiseren. Tijdens de start van het trainingsprogramma analyseren we de 4 pijlers; voeding, gedrag, leefstijl en trainen. Dit geeft ons inzicht in de totale gezondheidsstatus van de klant. Onze passie is zoveel mogelijk mensen fit en gezond krijgen, daarom biedt LIVEPT personal training in en rondom Den Haag. Na de analyse maakt de personal trainer een persoonlijk profiel aan voor de klant. De volgende stap is starten met het programma. Samen met een van onze personal trainers ga je aan de slag om jouw persoonlijke doelen te bereiken.


GA 100% EFFORT MET LIVEPT DÉ PERSONAL TRAINER IN DEN HAAG

Onze doelgroep is zeer divers in hulpvraag. Wij zijn onder andere opgeleid om topsporters te begeleiden, hebben bewegingswetenschappen en orthomoleculaire therapie als achtergrond en scholen ons continue. Hierdoor zijn wij in staat om de persoon, ongeacht doelstelling, mee te nemen in een traject dat hem of haar een basiskennis zal opleveren, die voor een blijvend resultaat zal zorgen. LIVEPT is meer dan alleen personal training in Den Haag. Wij benaderen iedere persoon als een atleet, en vanuit een integrale benadering passen we alle opgedane kennis toe, in ieder traject.


Lijkt een personal trainer in Den Haag je wat? Neem contact met ons op!

Cookies