Personal Training in Den Haag – Scheveningen

Haal het beste uit jezelf met LIVEPT, dé personal training in Den Haag

Bij LIVEPT word je begeleid door ervaren personal trainers. Door onze integrale werkwijze, analyse van voeding, leefstijl, bewegen en trainen, zorgen dat we samen met jou een maatwerk programma opstellen.

 • Gekwalificeerde trainers
 • Beste prijs-kwaliteitsgarantie
 • Integrale werkwijze
 • Maatwerk trainingsprogramma’s
 • Persoonlijk voedingsadvies
 • Resultaatgericht trainen

Anthony legt onze Personal Training uit.

Zij kozen voor LIVEPT

Waarom trainen bij LivePT?

Voeding

Voeding

De grootste factor bij een
gezondheidstransformatie is de pijler voeding.
Voeding is een dagelijkse behoefte.

Training

Training

Wij benaderen iedere persoon als een atleet, vanuit een 360 graden view en passen alle opgedane kennis toe, in ieder traject.

Leefstijl

Leefstijl

Als de focus alleen ligt bij trainen zal er op langere
termijn helaas minder resultaat worden geboekt.

Bewegen

Bewegen

Bewegen is wat een mens dagelijks hoort te
doen. Wij zorgen ervoor dat jouw leven gaat bewegen.

LivePT - Personal Training Den Haag Intake
Personal Training Intake: Onze experts in actie

Personal Training: Het intake gesprek

1. De intake bestaat uit het verkrijgen van inzicht in onze 4 pijlers met behulp van een online vragenlijst. Na het invullen van de vragenlijst maken we een afspraak van 60-90 minuten voor een nulmeting en het vaststellen van jouw doelen.

2. Vervolgens stellen we een maatwerk programma samen voor voeding en trainen afgestemd op jouw persoonlijke doelstelling. Naast het uitvoeren van het programma geven we persoonlijke adviezen in relatie tot verlichten van stress, verbeteren van slaap en het verhogen van de lichaamsbeweging.

3. Elke 4 weken word je onderworpen aan een hermeting zodat we de progressie kunnen meten. Aan de hand van de hermeting zullen we jouw maatwerk programma aanpassen zodat we het maximale resultaat kunnen behalen.

We helpen je graag!

Plan een GRATIS intake gesprek

Jouw doel bepaalt onze strategie

Elk lichaam is anders en vereist een andere trainingsmethode: waar de een makkelijk spiermassa opbouwt en vet verbrandt, heeft een ander hier meer moeite mee. Bovendien sport iedereen met een ander doel: sommige sporters willen vooral hun conditie verbeteren, anderen willen graag een paar kilo’s kwijt of kampen met blessures. Om die reden begint je fitness avontuur bij LIVEPT met een zeer uitgebreid intake gesprek, waarbij zowel fysieke als mentale gezondheid in kaart worden gebracht. Samen met jouw persoonlijke trainerga je om de tafel zitten om jouw wensen en de haalbaarheid hiervan te bespreken. Op basis van deze informatie kan er een gepersonaliseerd sportprogramma worden samengesteld. Vervolgens is het tijd om samen een geweldig traject in te gaan naar jouw optimale gezondheid.

Je fitness journey begint met onze personal training in Den Haag

Herken je dit? Je hebt een doel, je bent gemotiveerd, je investeert tijd, je investeert geld, je besluit lid te worden van de sportschool! De eerste weken gaat het best aardig, het is nieuw, het voelt lekker actief, je hebt resultaat, maar na een paar maanden hetzelfde te doen verlies je motivatie omdat het resultaat uitblijft. Herkenbaar?
Wist je dat als de uitvoering van de oefeningen kloppen en je met de juiste intensiteit traint, je maximaal vier weken lang progressie kunt behalen met een trainingsschema? Gaat er een lampje branden?
Dit is een goede reden om een gesprek aan te gaan met een van onze personal trainers. Wij zijn opgeleid om persoonlijke programma’s te schrijven waar jij resultaat mee gaat behalen. Dat is toch waar jij geld en tijd in wilt investeren? Jouw resultaten bepalen jouw motivatie voor de lange termijn!

Dit kunnen we je garanderen!

 • Beste prijs-kwaliteitsgarantie
 • Deep learning
 • Altijd de beste begeleiding
 • 100% effort trainen
 • Resultaatgericht
 • Samenwerken

Een gepersonaliseerd sportprogramma op maat

Het doel van onze programma’s is om een totale gezondheidsverandering en transformatie te realiseren. Tijdens de start van het trainingsprogramma analyseren we de 4 pijlers; voeding, bewegen, leefstijl en trainen. Dit geeft ons inzicht in de totale gezondheidsstatus van de klant. Onze passie is zoveel mogelijk mensen fit en gezond krijgen, daarom biedt LIVEPT personal training in en rondom Den Haag. Na de analyse maakt de personal trainer een persoonlijk profiel aan voor de klant. De volgende stap is starten met het programma. Samen met een van onze personal trainers ga je aan de slag om jouw persoonlijke doelen te bereiken.

Ga 100% effort met LivePT, dé personal trainer in Den Haag

Onze doelgroep is zeer divers in hulpvraag. Wij zijn onder andere opgeleid om topsporters te begeleiden, hebben bewegingswetenschappen en orthomoleculaire therapie als achtergrond en scholen ons continue. Hierdoor zijn wij in staat om de persoon, ongeacht doelstelling, mee te nemen in een traject dat hem of haar een basiskennis zal opleveren, die voor een blijvend resultaat zal zorgen. LIVEPT is meer dan alleen personal training in Den Haag. Wij benaderen iedere persoon als een atleet, en vanuit een integrale benadering passen we alle opgedane kennis toe, in ieder traject.

Lijkt een personal trainer in Den Haag je wat? Neem contact met ons op!

Close

YOUR GOAL IS OUR INSPIRATION

Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op

BLOG CATEGORIEËN

Personal training Voeding

Blijf UP-TO-DATE

Wij praten je graag bij over: bewegen, training, voeding en leefstijl!

Ja, ik accepteer de Privacy Statement