WAAR STAAT LIVEPT BEKEND OM?

We hebben ons ontwikkeld van personal training studio tot personal fitness club. Centraal staan onze klanten die we op een integrale wijze begeleiden in hun persoonlijke trajecten. We hebben ons programma's ontwikkeld met behulp van diverse opleidingsinstituten op het gebied van trainen, voeding, leefstijl en gedrag. Door het samenwerken met verschillende specialisten zoals osteopathie, orthomoleculaire therapie, ademhaling en medivere diagnostics zijn we in staat om jou te ondersteunen in jouw persoonlijke transformatie. We zijn een begrip in Wassenaar, Den Haag en Scheveningen op het gebied van personal training, personal fitness en onze groepstrainingen, het door ons ontwikkelde concept grouppt.

Bij LIVEPT ben jij geen nummer, wij begeleiden jou naar jouw fitness doelen met de juiste begeleiding

MISSIE

Wij geloven dat elk mens een gezond leven kan bereiken door afstemming van fysieke training, de juiste keuzes in leefstijl en voldoende lichaamsbeweging. Onze coaching is gericht op persoonlijke en haalbare doelen, in combinatie met kennisoverdracht om behaalde resultaten te kunnen behouden.

VISIE

Het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling en het inspireren en begeleiden van iedereen die zijn/ haar gezondheid wil verbeteren, ongeacht leeftijd en doelstelling.

DOEL

Samen met onze klanten resultaten behalen die men niet voor mogelijk had gehouden.

KERNWAARDEN

livept personal fitness club werkt met 4 kernwaarden: persoonlijke groei voor zowel coach als klant

PERSOONLIJKE GROEI

livept personal fitness club werkt met 4 kernwaarden: eerlijkheid kan je verwachten van jouw coach

EERLIJKHEID

livept personal fitness club werkt met 4 kernwaarden: pro activiteit, wij zorgen dat jij het roer in eigen kan nemen, dat jij de regie neemt over je persoonlijke gezondheid

PRO ACTIVITEIT

livept personal fitness club werkt met 4 persoonlijke kernwaarden: samenwerken, onze coaches zijn in staat om samen met jou het beste persoonlijke traject samen te stellen

SAMENWERKEN