Bootcamp Den Haag – Scheveningen (GROUPPT)

Verleg je grenzen met de meest uitdagende Bootcamp van Den Haag

Bij de Bootcamp (GPT) van LIVEPT word je begeleidt door personal trainers die zijn opgeleid om te coachen op het uitvoeren van de juiste techniek en het inschatten van het persoonlijke trainingsniveau en intensiteit.

 • Persoonlijke aandacht
 • Train op persoonlijk niveau
 • Maximaal 10 personen
 • 100% effort trainen
 • Resultaatgericht trainen
 • Geschikt voor beginners en gevorderden

Calijn over onze GROUPPT (Bootcamp)

Zij kozen voor LivePT

Waarom trainen bij LivePT?

Voeding

Voeding

De grootste factor bij een
gezondheidstransformatie is de pijler voeding.
Voeding is een dagelijkse behoefte.

Training

Training

Wij benaderen iedere persoon als een atleet, vanuit een 360 graden view en passen alle opgedane kennis toe, in ieder traject.

Leefstijl

Leefstijl

Als de focus alleen ligt bij trainen zal er op langere
termijn helaas minder resultaat worden geboekt.

Bewegen

Bewegen

Bewegen is wat een mens dagelijks hoort te
doen. Wij zorgen ervoor dat jouw leven gaat bewegen.

LIVEPT BOOTCAMP DEN HAAG
Persoonlijke aandacht na de Bootcamp

Bootcamp is GROUPPT

1.De grouppt trainingen van LIVEPT zijn intensieve trainingen met maximaal 10 personen. Individuele coaching en techniek staat bij ons centraal, net als bij onze personal trainingen.

2.Het gezamenlijk hard werken aan de individuele doelstelling met onze GPT-ers werkt motiverend en stimulerend.

3.Naast de intensieve begeleiding van de trainers is er ook de groepsstimulans, GPT-ers die net zo intensief, of nog intensiever werken dan jij!

We helpen je graag!

Plan een GRATIS intake gesprek

Daag jezelf uit met onze bootcamp in Den Haag

Kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en mobiliteit zijn de factoren waar je tijdens de grouppt trainingen op wordt getest. Het snot voor de ogen fietsen op een assault bike en vervolgens je spierkracht te testen met de powersled op onze indoor kunstgras baan – onze groepslessen in Den Haag zijn divers en uitdagend. Samen met de rest van de deelnemers van de bootcamp probeer je elke training het beste uit jezelf te halen. Wil je een keer meetrainen? Neem dan eens contact met ons op of kom langs in onze gezellige sportschool.

Een fitter en gezonder leven begint bij onze bootcamp club

Twijfelend kijk je naar je hardloopschoenen. Je had vandaag een rondje door het park gepland, maar nu het moment suprême is aangebroken, is je motivatie ver te zoeken. Je hebt een lange werkdag achter de rug, je bent moe en… zie je daar grijze regenwolken? Je hakt de knoop door. ‘Ik ga morgen wel… Ja, morgen ga ik écht!’ Herkenbaar? We durven te wedden dat iedereen een dergelijk scenario wel eens heeft meegemaakt. Dat is niet gek – het beginnen met én volhouden van sport is immers geen eitje. Het vereist behoorlijk wat doorzettingsvermogen, en dat is moeilijk om op te brengen als je de sport in kwestie niet leuk vindt. Om die reden is het belangrijk om te kiezen voor een training waar je plezier uit haalt. Zou je het leuk vinden om samen met anderen te sporten en ben je niet bang voor een beetje zweet? Is een afwisselende training voor jou belangrijk? In dat geval is onze bootcamp in Den Haag vast iets voor jou.

Dit kunnen we je garanderen!

 • Beste prijs-kwaliteitsgarantie
 • Deep learning
 • Altijd de beste begeleiding
 • 100% effort trainen
 • Resultaatgericht
 • Samenwerken

Samen sta je sterk

Wanneer de meeste mensen aan een bootcamp denken, komen vooral beelden van schreeuwende drilsergeanten naar boven. Hoewel de bootcamp inderdaad haar wortels heeft in het Amerikaanse leger, beloven we je dat het er bij LIVEPT een stuk gezelliger aan toe gaat – al zullen onze trainers je ook zeker af en toe pushen om tot het uiterste te gaan! Een bootcamp is een groepstraining waarin je met maximaal 10 deelnemers gezamenlijk werkt om individuele doelstellingen én groepsdoelstellingen te bereiken. Het trainen in een groep geeft je een extra duwtje in de rug én levert je nieuwe sociale contacten op.

Een uitdagende en vernieuwende groepslessen in Den Haag

De trainingen in onze bootcamp club worden gegeven door gecertificeerde trainers met maar liefst 30 jaar ervaring. In de groepstrainingen worden oefeningen uit krachttraining, cross training, strong men en turnen met elkaar gecombineerd: van touwklimmen tot deadlifts en van squats tot pull ups. We gebruiken niet alleen barbells, dumbbells en kettlebells, maar ook je eigen lichaamsgewicht als fitness apparatuur. Tijdens onze bootcamp club verbeter je je conditie, kracht, snelheid, balans én mobiliteit. Ben jij er klaar voor?

Close

YOUR GOAL IS OUR INSPIRATION

Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op

BLOG CATEGORIEËN

Personal training Voeding

Blijf UP-TO-DATE

Wij praten je graag bij over: bewegen, training, voeding en leefstijl!

Ja, ik accepteer de Privacy Statement