arrow_drop_up arrow_drop_down

BOOTCAMP & SMALL GROUP TRAINING

TRAIN MET DE BESTE COACHES | BEHAAL MAXIMAAL RESULTAAT

Verleg je grenzen met de meest uitdagende bootcamp van Den Haag

Bij de Bootcamp (GROUPPT) van LIVEPT word je begeleidt door personal trainers die zijn opgeleid om te coachen op het uitvoeren van de juiste techniek en het inschatten van het persoonlijke trainingsniveau en intensiteit.


  • Persoonlijke aandacht
  • Train op persoonlijk niveau
  • Maximaal 10 personen
  • 100% effort trainen
  • Resultaatgericht trainen
  • Geschikt voor zowel beginners als gevorderden

CALIJN VERTELT OVER ONS BOOTCAMP CONCEPT

GRATIS PROEFTRAINING

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Melanie Renaud
Super fijne trainingen waar je altijd tot jouw maximale wordt gedreven!
Robert Lintjes
Goede, intensieve trainingen. Professionele, fijne begeleiding van ervaren trainers.
Liselot Rijstenbil
Bij LivePT kan je echt resultaten behalen en effectief trainen door de persoonlijke begeleiding.

ONTDEK WAT ONZE BOOTCAMP TE BIEDEN HEEFT

TRAINEN

De trainingen worden ontwikkeld door onze HEAD OF PERFORMANCE. Er staan dagelijks minimaal 6 trainingen geprogrammeerd. Het hele lichaam wordt getraind. De training is geschikt voor elk niveau, beginners of gevorderden. Onze trainers zijn opgeleid om de training aan te passen aan jou. Je wilt goede begeleiding en uitdagende trainingen? Schrijf je snel in 

VIRTUALPT - trainingssoftware

Het bijhouden van trainingsdata is heel belangrijk voor het meten van progressie. Je bent in staat met dit programma om alle trainingsdata bij te houden o.a. het aantal herhalingen en het trainingsgewicht. Hierdoor train je individueel in een groep. De trainers kunnen je gerichter ondersteunen met als gevolg een hoger trainingsresultaat. VIRTUALPT is gratis voor GROUPPT klanten.

PERIODISERING

Periodisering betekent schematische opbouw. De opbouw bestaat uit 2 blokken van 6 maanden. Deze bestaan uit trainingen met verschillende doelen ter voorbereiding op de performance testen. Er zal worden getraind op het krachtuithoudingsvermogen, kracht, mobiliteit, snelheid en explosiviteit. Het doel is om tijdens elke training progressie te maken. Hierdoor word je sterker, sneller, mobieler en ontwikkel je meer uithouding.

PERFORMANCE TESTEN

 We hebben 4 niveau's ontwikkeld om je continue te blijven uitdagen. Elk niveau is onderverdeeld in een leeftijdscategorie zodat iedereen wordt uitgedaagd. De performance testen worden elke 3 maanden georganiseerd. Het is mogelijk om 2x per jaar "examen" te doen voor het behalen van jou "level". Onze klanten ervaren de testen als zeer positief. De motivatie neemt toe, de doelen worden helder en er is meer focus op de training.

FUNDAMENTAL TRAININGEN

Het hele jaar wordt er extra aandacht besteed aan de juiste uitvoering van techniek. Tijdens deze fundamentals worden oefeningen zoals o.a. squat en deadlift uitgelicht. Welke verbeterpunten zijn er te winnen. Ben je überhaupt in staat om de oefening uit te voeren. Na het volgen van deze trainingen is de focus verlegd naar techniek. Het resultaat is meer progressie en minder blessures.

WORKSHOPS & EVENTS

Hele jaar organiseren we workshops & events. Één van de events heeft het thema "bewegen". We bieden activiteiten aan zoals fatbiken, boulderen en golfsurfen. De workshops die we organiseren hebben het thema van onze 2 pijlers, voeding en leefstijl. Bijvoorbeeld workshops over gedrag, stressmanagement en koken. Het doel van het organiseren van de workshops en events is communitybuilding, kennisoverdracht en plezier.

REVIEWS

BOEK NU JE GRATIS PROEFTRAINING!

DAAG JEZELF UIT MET ONZE BOOTCAMP IN DEN HAAG

Kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en mobiliteit zijn de factoren waar je tijdens de grouppt trainingen op wordt getest. Het snot voor de ogen fietsen op een assault bike en vervolgens je spierkracht te testen met de powersled op onze indoor kunstgras baan – onze groepslessen in Den Haag zijn divers en uitdagend. Samen met de rest van de deelnemers van de bootcamp probeer je elke training het beste uit jezelf te halen. Wil je een keer meetrainen? Neem dan eens contact met ons op of kom langs in onze gezellige sportschool.


EEN FITTER EN GEZONDER LEVEN BEGINT BIJ ONZE BOOTCAMP CLUB

Twijfelend kijk je naar je hardloopschoenen. Je had vandaag een rondje door het park gepland, maar nu het moment suprême is aangebroken, is je motivatie ver te zoeken. Je hebt een lange werkdag achter de rug, je bent moe en… zie je daar grijze regenwolken? Je hakt de knoop door. ‘Ik ga morgen wel… Ja, morgen ga ik écht!’ Herkenbaar? We durven te wedden dat iedereen een dergelijk scenario wel eens heeft meegemaakt. Dat is niet gek – het beginnen met én volhouden van sport is immers geen eitje. Het vereist behoorlijk wat doorzettingsvermogen, en dat is moeilijk om op te brengen als je de sport in kwestie niet leuk vindt. Om die reden is het belangrijk om te kiezen voor een training waar je plezier uit haalt. Zou je het leuk vinden om samen met anderen te sporten en ben je niet bang voor een beetje zweet? Is een afwisselende training voor jou belangrijk? In dat geval is onze bootcamp in Den Haag vast iets voor jou.


SAMEN STA JE STERK

Wanneer de meeste mensen aan een bootcamp denken, komen vooral beelden van schreeuwende drilsergeanten naar boven. Hoewel de bootcamp inderdaad haar wortels heeft in het Amerikaanse leger, beloven we je dat het er bij LIVEPT een stuk gezelliger aan toe gaat – al zullen onze trainers je ook zeker af en toe pushen om tot het uiterste te gaan! Een bootcamp is een groepstraining waarin je met maximaal 10 deelnemers gezamenlijk werkt om individuele doelstellingen én groepsdoelstellingen te bereiken. Het trainen in een groep geeft je een extra duwtje in de rug én levert je nieuwe sociale contacten op.


DE UITDAGENDE EN VERNIEUWENDE GROEPSLESSEN IN DEN HAAG

De trainingen in onze bootcamp club worden gegeven door gecertificeerde trainers met maar liefst 30 jaar ervaring. In de groepstrainingen worden oefeningen uit krachttraining, cross training, strong men en turnen met elkaar gecombineerd: van touwklimmen tot deadlifts en van squats tot pull ups. We gebruiken niet alleen barbells, dumbbells en kettlebells, maar ook je eigen lichaamsgewicht als fitness apparatuur. Tijdens onze bootcamp club verbeter je je conditie, kracht, snelheid, balans én mobiliteit. Ben jij er klaar voor?

Cookies