Personal training Scheveningen

Het meest complete personal training programma van Scheveningen.

Personal training Scheveningen

Personal training studio in Den Haag

Het meest complete personal training programma van Scheveningen

Personal trainer helpt je bij het bereiken van je doelen

Wij doen personal training écht anders.

Wij bieden je alle tools, inzichten en expertise, samen met constante metingen, om je voortdurend inzicht en begrip te geven. Hierdoor kun je bewustere en beter geïnformeerde keuzes maken.

Train in een personal training studio met je eigen personal trainer in Scheveningen

Aan de slag met je eigen personal trainer.

Ervaar persoonlijke ontwikkeling binnen een warme en ondersteunende gemeenschap, waar intensieve begeleiding en een veilige omgeving samenkomen om je naar je doelen te leiden.

Beste personal trainer van Scheveningen

Voel je vitaal op alle vlakken.

Ontdek hoe onze holistische en persoonlijke aanpak jou in staat stelt om zelf de regie te nemen over een energiek en gezond leven, waardoor je de beste versie van jezelf kunt worden.

gezonde leefstijl in Scheveningen

Personal training in Scheveningen

Sporten vormt het hart van een vitaal leven, beïnvloedt hoe we ons voelen, ons uiterlijk en zelfs onze levensduur. Doelen stellen, zoals gewichtsverlies, spieropbouw of een gezondere levensstijl, is slechts het begin; de ware kracht zit in de reis ernaartoe.

Bij LIVEPT ben je nooit alleen. Onze personal trainers gaan verder dan de gebruikelijke trainingen; we bieden een holistische aanpak die jouw training, voeding, dagelijkse gewoontes en mindset omvat.

Maak de stap en sluit je aan bij onze community door een adviesgesprek te plannen. Ontdek hoe je de beste versie van jezelf kunt worden.

Trainen in Scheveningen

Waarom aan de slag met een personal trainer in Scheveningen?

Het antwoord ligt voor de hand: bewegen is cruciaal. Misschien vind je het lastig om jezelf naar de reguliere sportschool te slepen, of probeer je in een druk leven je kostbare tijd en energie optimaal te benutten. Iedereen is uniek, met zijn eigen fysiek, persoonlijkheid en levensstijl. Jouw plan moet daarom even uniek zijn als jijzelf.

Door te starten met een personal trainer van LIVEPT zet je een belangrijke stap naar een bewuster en gezonder bestaan, waar jij de touwtjes in handen hebt. Wij voorzien je niet alleen van persoonlijke begeleiding, maar ook van alle tools, kennis en inzichten om zelf de regie te houden over je gezondheid.

Word onderdeel van onze LIVEPT community!

Ik ben super blij dat ik 20 kg ben afgevallen. Naast het afvallen heb ik nu meer energie en voel me veel fitter. Ik ga doorzetten.

Joost van Klink

Trainen op een unieke locatie is heel fijn. De trainingen dragen bij aan mijn fitheid. Een gezonde leefstijl lukt nu ook veel beter.

Quinnie Heijsteeg

Ik ben nu sterker dan 10 jaar geleden. De aandacht tijdens de trainingen zorgt dat ik technisch goed blijf trainen!

Alexander van Rossum
Personal training studio in Scheveningen community

Wij doen personal training anders in Scheveningen

Bij LIVEPT krijg je meer dan alleen personal training van je eigen personal trainer. Je krijgt toegang tot onze LIVEPT Academy. Dit online platform zit vol met handige kennis, workshops, en opdrachten die jou op weg helpen naar je doelen. Bovendien biedt onze VirtualPT app toegang tot je persoonlijke voortgangsmetingen, trainingsplannen en direct contact met je coach.

Je staat er nooit alleen voor; je wordt onderdeel van onze motiverende en ondersteunende LIVEPT community. Met live workshops, gedetailleerde progressiemetingen, specifieke trainingssessies en onze unieke themasessies, zoals 'Barbells & Burgers', creëren we een gezellige sfeer waarin iedereen elkaar inspireert en ondersteunt.

Persoonlijke aandacht van onze personal trainers in Scheveningen

Continu inzicht in je voortgang en doelen

Bij ons krijg je een doorlopend inzicht in je progressie en ambities. Het traject begint met een grondige startmeting, volledig afgestemd op jouw unieke doelen en uitdagingen. Deze metingen zijn direct verbonden aan jouw doelstellingen en verbeterpunten, en vormen de basis voor een gepersonaliseerde aanpak die zich aanpast aan jouw voortgang.

We delen de personal training in hoe jij deze nodig hebt, en dat is dus voor iedereen verschillend. Of het nu gaat om reguliere krachttraining, het versoepelen van je spieren, het verminderen van lichamelijke klachten of voedingsadvies; we vinden samen uit wat het beste voor jou werkt.

Wat onze klanten zeggen over personal training

Deskundige trainers met liefde voor hun vak en veel kennis

Ik heb mijn stek hier gevonden. PT, wat wil zeggen: niet alleen begeleiding bij trainingen maar ook coaching op grond van voeding en reduceren stress.  Geen 13 in een dozijn aanpak maar afgestemd op je doelen en passend bij je persoon. Heel motiverend. Ik zit veel beter in mijn vel (letterlijk en figuurlijk 😉) en mentaal stabieler wat ook van pas komt op werk. Aanrader!

PETRA BLANKWAARD, INDIGO WEBSTUDIO

Trainen onder super begeleiding. En daarna een lekker kopje koffie of herstelshake na het trainen. Super!

Wat een fantastische begeleiding. Na een paar maanden voel je je al fitter en sterker. Een mooie bijkomstigheid is dat de term hangbuik zwijntje al een weekje niet tegen me gebruikt is thuis. Vandaag ook nog goed advies gekregen betreft ons schema voor de CPC komende maart! Ik ben sterker en fitter geworden.
Anton Muller, Restaurant Room
één op één begeleiding personal training

Plan direct jouw persoonlijk adviesgesprek in

Wil je kennismaken met jouw personal trainer? Of onze groepslessen uitproberen? Dat kan! En kost niks.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons een WhatsApp-bericht te sturen of neem contact met ons op. 

Veelgestelde vragen

Personal training

Personal training Scheveningen

Voor wie is personal training?

Ben je benieuwd of personal training iets voor jou is? Het is normaal om te twijfelen. Misschien denk je dat een personal trainer alleen maar telt hoeveel push-ups je doet. Maar wat je werkelijk nodig hebt, is iemand die naast je staat en je helpt echte vooruitgang te boeken, iemand die fungeert als jouw stok achter de deur en coach.

Personal training bij ons is veel meer dan gewichten tillen. We bouwen je persoonlijke succesverhaal op gedetailleerde analyses en persoonlijke begeleiding. We kijken naar het totale plaatje: jouw bewegingsvrijheid, dagelijkse gewoontes, voeding, hoe je omgaat met blessures, en je gedrag. Dit stelt ons in staat om je te ondersteunen bij het bereiken van diverse doelstellingen.

Ware transformatie begint met een grondig begrip van alle elementen die jouw welzijn beïnvloeden. Daarom ontwerpen we een strategie die perfect bij jou past, rekening houdend met elk aspect dat bijdraagt aan jouw vooruitgang. Je bent op zoek naar meer dan alleen oppervlakkige resultaten. Je wilt professionele begeleiding van een trainer die jouw situatie écht begrijpt en je met toewijding naar je doelen leidt.

Laat je niet tegenhouden door twijfels. Personal training bij ons is anders dan alles wat je tot nu toe hebt ervaren. Het draait volledig om jou: je leven, je gezondheid en je toekomst. We zijn er om je te ondersteunen op elk moment van je reis. Boek een vrijblijvend adviesgesprek waarin we jouw ambities verkennen en samen met onze expertise een route uitstippelen naar jouw succes.

Wat is jullie werkwijze van personal training?

Bij LIVEPT begrijpen we dat de stap zetten naar personal training best een big deal kan zijn. Misschien vraag je je af: "Is dit echt iets voor mij?" of "Wat als ik niet in het plaatje pas?" Laat me je geruststellen, onze aanpak is speciaal ontworpen voor jou – ja, juist jij die nu twijfelt.

Alles start met wat wij noemen de 'startmeting'. Dit is niet zomaar een meting; het is een diepe duik in wat jou uniek maakt. Jouw doelen, de dingen waar je tegenaan loopt, en ja, ook die kleine of grote fysieke klachten die je misschien hebt. Het maakt niet uit of je droomt van een fit lichaam, een paar kilo minder, of gewoon soepeler door het leven wilt bewegen, we leggen jouw startpunt vast met een precisie die jouw persoonlijke doelen weerspiegelt.

Deze startmeting is slechts het begin. Gedurende het hele traject blijven onze personal trainers jouw voortgang continu monitoren. Door constant te meten, kunnen we jouw persoonlijk trainingsprogramma nauwkeurig afstemmen en finetunen op basis van de nieuwste gegevens. Dit gaat verder dan alleen "fitter worden". Het gaat om jouw welzijn, jouw balans, en hoe je je voelt, elke dag weer.

Dit is personal training bij LIVEPT. Het is geen one-size-fits-all. Het is op maat gemaakt, voor jou. Of je nu vol energie zit of je soms een beetje verloren voelt in de fitnesswereld, wij zijn hier om je te begeleiden, te ondersteunen en te motiveren. Met LIVEPT wordt onze fitness club niet alleen een plek waar je naartoe gaat om te trainen, maar een plek waar je groeit, leert en jezelf ontwikkelt.

Onze personal training werkwijze LIVEPT is hyperpersoonlijk. Iedereen heeft andere behoeften, en daar spelen we op in. Of je nu het maximale uit je work-outs wilt halen, specifieke spieren wilt losmaken, of zoekt naar balans en voedingsbegeleiding, onze personal trainers helpen je met intensieve begeleiding en een persoonlijk trainingsschema om een gezonde levensstijl te bereiken.

Waarom is personal training bij jullie anders?

Bij LIVEPT transformeren we personal training van een normale routine in een levensveranderende ervaring. Het gaat niet alleen om de trainingen.

Vanaf het moment dat je de drempel over stapt, word je verwelkomd in een community die verder gaat dan het tellen van herhalingen. Je krijgt een personal trainer in elke zin van het woord: een trainer die jouw ambities begrijpt en ondersteunt, maar ook een toegang biedt tot een wereld vol kennis en groei.

Ontdek de LIVEPT Academy, onze online e-learning vol met online workshops, inzichten, en praktische opdrachten die speciaal zijn ontworpen om je op elk niveau te ondersteunen. Of je nu grote dromen hebt of kleine stapjes wilt zetten, hier vind je alles wat je nodig hebt om vooruit te komen.

En dan is er de VirtualPT app - hier vind je niet alleen jouw trainingsschema's en progressie, maar ook contact met je personal coach.

Wat LIVEPT uniek maakt, is onze community. Een thuis voor iedereen die gelooft in groei, ondersteuning en echt menselijke connectie. Door samen te komen in workshops, themasessies en meer, creëren we een omgeving waar motivatie en plezier hand in hand gaan.

Wat kost een personal trainer in Scheveningen?

Denk je aan de kosten van een personal trainer in Scheveningen bij LIVEPT? Kijk dan liever naar wat het je oplevert. Vanaf 80,00 open je de deur naar een nieuwe jij. Het gaat hier niet om een uitgave, maar om de meest waardevolle investering die je kunt maken: in je gezondheid, in je welzijn, en ja, in je toekomst.

Bij LIVEPT stoppen we niet bij 'gewoon' personal training. Wat je krijgt, is een sleutel tot vrijheid. Met onze flexibele rittenkaarten bepaal je zelf wanneer en hoe je traint. Jouw schema, jouw ritme, jouw leven. Of je nu vroeg in de ochtend energie nodig hebt of na een lange dag wilt ontspannen, wij staan voor je klaar.

Waarom is personal training bij jullie anders?

Bij LIVEPT transformeren we personal training van een normale routine in een levensveranderende ervaring. Het gaat niet alleen om de trainingen. Vanaf het moment dat je de drempel over stapt, word je verwelkomd in een community die verder gaat dan het tellen van herhalingen. Je krijgt een personal trainer in elke zin van het woord: een trainer die jouw ambities begrijpt en ondersteunt, maar ook een toegang biedt tot een wereld vol kennis en groei.

Ontdek de LIVEPT Academy, onze online e-learning vol met online workshops, inzichten, en praktische opdrachten die speciaal zijn ontworpen om je op elk niveau te ondersteunen. Of je nu grote dromen hebt of kleine stapjes wilt zetten, hier vind je alles wat je nodig hebt om vooruit te komen.

En dan is er de VirtualPT app - hier vind je niet alleen jouw trainingsschema's en progressie, maar ook contact met je personal coach. Wat LIVEPT uniek maakt, is onze community. Een thuis voor iedereen die gelooft in groei, ondersteuning en echt menselijke connectie. Door samen te komen in workshops, themasessies en meer, creëren we een omgeving waar motivatie en plezier hand in hand gaan.

Wat kan ik verwachten van het adviesgesprek?

Bij het adviesgesprek draait alles om jou. We nemen plaats, met een warme kop koffie of thee, en verkennen samen jouw doelen. Droom je ervan die marathon te finishen met energie voor tien? Of wil je jezelf in de spiegel kunnen bekijken en denken: "Wow, dat ben ik en ik straal"? Ongeacht je doelen, ons team van personal trainers staat klaar om écht naar je te luisteren en te doorgronden wat je motiveert.

We graven dieper naar jouw persoonlijke verhaal. Wat is je huidige positie en waar streef je naar? Zijn er bepaalde uitdagingen of aandachtspunten waar je aan wilt werken? Ons doel is om samen met jou een persoonlijk en doelgericht plan te ontwikkelen. Aan het einde van ons gesprek heb jij de touwtjes in handen. Jij beslist of onze aanpak en filosofie aansluiten bij wat jij zoekt en nodig hebt.