VIRTUALPT - dé webapplicatie voor personal trainers

Ontwikkel eenvoudig trainingen voor je klanten, monitor hun progressie en help hen doelen te behalen!

Maak je leven makkelijker met VIRTUALPT 

Als Overload trainer weet jij als geen ander dat het monitoren van trainingsdata ontzettend belangrijk is voor het meten van progressie van jouw klant. En misschien ook dat het soms lastig is een goed middel daarvoor te vinden.

Om invulling te geven aan deze behoefte ontwikkelden wij VIRTUALPT: trainingssoftware voor personal (Overload) trainers.

LEES VERDER

"We do in training today, what others will do tomorrow”

Coen Luiken - Overload Worldwide

De voordelen van VIRTUALPT op een rij

 • Trainingsschema's ontwerpen, zonder concessies
 • Inzicht in trainingsresultaten, progressie en blessures
 • Alle data van jouw klanten in één programma
 • Bijna 500 oefeningen met beschrijvingen
 • Tag trainingen om ze eenvoudig terug te vinden
 • Koppel trainingen aan één of meerdere klanten
 • Direct een overzichtelijke klantendatabase
 • Gebruiksvriendelijk; zowel op je laptop als telefoon
IK WIL MEER WETEN

Een solide platform op basis van de Overload modules

Zo’n acht jaar geleden besloot Martijn van Delft een trainingsapplicatie te ontwikkelen die alle modules ondersteunt die hij bij Overload heeft geleerd. Twee jaar later sloot Chris Nolles aan en bundelden zij hun krachten. Nu, zes jaar later, staat er een platform welke zij met alle trainers willen delen!

Dit is wat VIRTUALPT jou biedt

Trainingsschema's

Schrijf je trainingen zoals je dit gewend bent als “TOP trainer”. Vergelijk eerdere trainingsresultaten vooraf aan een training, zet een nieuwe training klaar voor je klant. Off you go!
LEES VERDER


Doelen

Maak concrete doelen met jouw klant en leg deze vast. Koppel deze aan een streefdatum en monitor of het doel wordt behaald.  Zo staat “zwart op wit” waar jullie naartoe werken!
LEES VERDER

Testen en meten

Progressie is een belangrijke motiverende factor voor je klant. Houd de voortgang bij van performance testen, huidplooimetingen, bloeddruk en veel meer.
LEES VERDER

Blessures

Inzicht in de ontwikkeling van blessures van je klant, zowel uit het verleden als het heden, helpen je bij het ontwikkelen van je trainingsschema's en Mylogenics behandelingen.
LEES VERDER

Makkelijk en inzichtelijk, VIRTUALPT is gemakkelijk om te gebruiken als Personal Trainer. Het individuele plan voor je cliënt wordt inzichtelijk, waardoor zij gemotiveerder raken om doelstellingen te realiseren

Jelle de Roode

Trainingsschema's

Je maakt je trainingen zoals je dit tijdens de TOP trainer modules hebt geleerd, zonder concessies te doen op parameters die in andere apps vaak ontbreken.

Tag de trainingen die je maakt, zodat je een database ontwikkelt van diverse trainingen. Heb je een klant met een specifiek doel? Misschien hoef je dan geen training te schrijven, maar staat deze training al klaar in jouw database. Wil je alleen de parameter “tempo” aanpassen? Kopieer het schema en pas de parameters aan. Dit bespaart je veel tijd! 

Koppel een specifieke klant aan een op maat gemaakt schema of zet een schema klaar voor al je leden. Beide kan!

Vergelijk trainingsresultaten in het Dashboard vooraf aan een training en open de nieuwe training voor je klant. Off you go!

Stel je training samen uit bijna 500 oefeningen

Doelen

Uit een recent onderzoek van Independent Gym & Studio Owners UK & Ireland is gebleken dat door het stellen van concrete doelen, jouw klant 40% langer bij jou blijft trainen.


Maak concrete doelen gericht op trainen, voeding, leefstijl of gedrag met jouw klant en leg deze vast. Stel een streefdatum vast en monitor of het doel behaald wordt. Omschrijf zwart op wit waar jullie naartoe werken. Dit houdt de motivatie van je klant hoog en geeft jou richting bij het schrijven van je trainingsprogramma's.

Testen en meten

In VIRTUALPT vind je alle testen die je nodig hebt om de gezondheid van jouw klant in kaart te brengen en bij te houden. Denk aan:

 • 12-punts huidplooimeting*
 • Bloeddrukmeting
 • Omvangmeting
 • Progressiefoto's
 • Basistesten (gewicht, lengte, BMI)

Denk ook aan fysieke testen zoals:

 • 1KM loop
 • Sit-up test
 • Push-up test
 • Pull-up test

*Alleen t.b.v. monitoring van lichaamssamenstelling; geen koppeling met PHP systeem.

Blessures

Monitor blessures van je klant vanaf de datum waarop de blessure is ontstaan of de momenten waarop jij een klant behandelt. De aard van de blessure, pijn klacht, oefening keuze en behandelstrategie kun je in kaart brengen voor zowel jou als (Mylogenics) behandelaar, maar ook om inzicht te geven aan je klant.

Jurgen Zeeders

Personal trainer

Al mijn klanten op één plek

Al mijn klantgegevens staan verzameld in één database. Mijn klanten kunnen inloggen in hun eigen account en zelf inzicht krijgen in hun progressie, trainingen en doelen, die we samen hebben opgesteld. Ik zet trainingen voor hen klaar en hou makkelijk overzicht. 

Meld je snel aan voor de webinar!

Aanstaande dinsdag 2 juni om 19:30u vertellen we je alles wat je wilt weten over VIRTUALPT. Voor alle deelnemers van de webinar hebben we bovendien een zéér interessante aanbieding.

Ga jij ook aan de slag met VIRTUALPT?

Ben je enthousiast geworden over VIRTUALPT? Neem contact met ons op en we zorgen dat je snel aan de slag kunt. Uiteraard helpen we je op weg met de eerste stappen, zodat alles duidelijk is wanneer je je eerste klanten gaat toevoegen!