Het Ultimate Program

Onze visie tijdens het Ultimate Program is het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling, het inspireren en begeleiden van iedereen die zijn of haar gezondheid wil verbeteren, ongeacht leeftijd en doelstelling. Of je nu wilt afvallen, aankomen in spiermassa, beter wilt slapen of lekkerder in je vel wilt zitten.


In 6 maanden heb jij weer de regie in je leven die jij graag wilt zien. Durf jij de uitdaging aan?

Tijd voor verandering, vind je niet?

 Ben je er klaar voor? Je gaat minimaal twee keer per week aan de slag met een training onder begeleiding van een coach. Deze programma’s zijn geschreven door professionele coaches gericht op kracht, mobiliteit, uithoudingsvermogen, verbranding en verbetering van jouw fysieke systemen.

Het traject beslaat een coach programma van 6 maanden op basis van de vier pijlers van LIVEPT

Die vier pijlers zijn: voeding, training, gedrag en leefstijl

LIVEPT Online Academy 

In onze leeromgeving genaamd de LIVEPT Online Academy staan 26 weken voor jou klaar. Hierin word je voorzien van kennis en inzichten die bijdragen aan het realiseren van jouw doelen. Ook kan je in de "besloten" groep vragen stellen die door zowel de coaches als jouw mede cursisten kunnen worden beantwoord.

Wekelijkse coaching en trainingsmomenten 

Je hebt elke week een (online, Facetime, of 1-op-1) coach moment waarbij jouw doelen en progressie worden besproken. Tijdens de coach sessies willen we je vooral bewust laten worden, waardevolle inzichten geven en acties meegeven die jou verder helpen je doel te realiseren. Daarnaast verwachten we van jou dat je minimaal twee keer per week bij ons komt trainen onder begeleiding van een coach tijdens de groepstrainingen of Personal Fitness sessies.

Je wordt onderdeel van de familie

Wij zijn eerlijk, betrokken en 100% gecommitteerd om jou te helpen bij het realiseren van jouw doelen. We zijn opgeleid om resultaat te behalen, dit is onze drijfveer. Wij staan voor jou klaar, waar jij ons nodig hebt!

Dit is wat ik wil!

Duurzame resultaten

Transformeer lichamelijk

Ontdek je kracht

De komende periode is leerzaam, confronterend, geeft inzicht en kan voor jou een "game changer" worden. Ben jij klaar om jouw huidige patronen te doorbreken en een transformatie te ondergaan? 

“Heb nu een jaar een ander voedingspatroon en voel mij beter dan ooit”
Ik had niet eerder een trainer die zo precies checkt of oefeningen op de juiste manier gedaan worden.
Janneke Blok
“Sinds een paar maanden bij LIVEPT!”

Door de persoonlijke begeleiding van LIVEPT zorgen de coaches ervoor dat mijn techniek en uitvoering optimaal zijn. Hierdoor weet ik dat ik de oefeningen goed doe en dat ik telkens nieuwe dingen leer!

Tessa van Houten

“Mijn doel was vooral om me energieker te gaan voelen”

Mijn conditie is verbeterd, ik ben sterker en ik ben zelfs een paar kilo afgevallen (al was dat laatste niet eens het doel)

Sabeth de Boer

Meest gekozen

GROEPSCOACHING

149,-
Per maand

WAT KRIJG JE?

 • Minimaal 2x per week trainen in groepsverband of Personal Fitness samen met onze gekwalificeerde LIVEPT trainers
 • Toegang tot de LIVEPT Academy met daarin 26 weken aan informatie over onze vier pijlers: gedrag, trainen, leefstijl en voeding
 • 1x per week 30 minuten groep coaching met daarin Q&A’s 
 • Toegang tot ons trainingsprogramma VIRTUALPT

1-OP-1 COACHING

249,-
Per maand

WAT KRIJG JE?

 • Minimaal 2x per week trainen in groepsverband of Personal Fitness samen met onze gekwalificeerde LIVEPT trainers
 • Toegang tot de LIVEPT Academy met daarin 26 weken aan informatie over onze vier pijlers: gedrag, trainen, leefstijl en voeding
 • 1x per week 30 minuten persoonlijke coaching
 • Toegang tot ons trainingsprogramma VIRTUALPT
 • Huidplooi-meting elke 4 weken om de lijn van progressie te monitoren


Start Ultimate program

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Maak kennis met ons!

Liever eerst een kennismakingsgesprek? 

Kan je maar geen grip krijgen op je huidige situatie? Laten we elkaar beter leren kennen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

VEELGESTELDE VRAGEN


Hoe gaat de coaching eruit zien? 

  Wie is de verbeterde versie van jezelf? Hoe ziet diegene er uit? Wat voor gedrag laat je daar zien? Kortom wie ben je nu en wie wil je zijn? Het grootste gedeelte van ons gedrag is onbewust. Pas als we ons hier bewust van worden, kunnen we beginnen met doelgerichte gedragssturing.

  Aan het begin van jouw traject krijg je een lege map van ons. Gedurende de 6 maanden gaan we jou inzichten geven in de vorm van opdrachten, coach sessies, ervaringen van de andere members en ga zo maar door. Met al deze inzichten ga je vervolgens aan de slag in je map en wapen jij je zelf met kennis. 


  Enkele modules die we gaan behandelen: 

  1. Opstarten / meten = weten 

  2. Wie ben ik?

  3. Optimaliseren van je voeding 

  4. Verbeter je hormoonhuishouding 

  5. Wat zijn mijn stressoren?

  6. Analyse waarom je minder goed slaapt 

  7. 4 fasen van gedragsverandering 

  8. Waarom je 100% effort moet geven tijdens het trainen 


  En nog veel meer! Hierdoor bouw jij jezelf naar de next level.


  Waarom duurt het programma 6 maanden i.p.v. 3 maanden 

  Bij het benoemen van 6 maanden voelt het al deels oncomfortabel. Het is inderdaad lang. Er is een goede reden waarom we bewust niet kiezen voor drie maanden. Motivatie kan je namelijk voor drie maanden wel vinden. Je kan jezelf drie maanden net voor de gek houden en daar zit dan ook vaak de rek van iemand zijn motivatie. 

  Pas na drie maanden begint het echte werk in onze ogen. Daar wordt je consistentie en doorzettingsvermogen getest. Wij streven er namelijk niet naar om iemand drie maanden te helpen om zijn doelen te bereiken. We willen je duurzame resultaten geven en tools die bijdragen aan de kwaliteit van het leven. 

  Vraag jezelf eens eerlijk af. De persoon wie je nu bent. Is deze persoon in drie maanden gevormd? Waarom verwacht je dan van jezelf dat je het binnen drie maanden moet veranderen? 


  Met hoeveel members volg ik het Ultimate Program?

  De coach sessies net zoals onze trainingen zijn persoonlijk. Hier willen we een groep vormen van maximaal 10 gelijkgestemden. Je hebt allen 1 coach en 1 vaste groep. Met deze personen kan je alles delen en heb je dan ook je eigen online omgeving. 

  Buiten deze groep hebben we ook nog een toffe community met gelijkgestemden, die werken aan een verbeterde versie van zichzelf.


  Moet ik een extreem dieet volgen? 

  Wij stellen bij alles wat we doen de volgende vraag: Kan ik dit voor een jaar volhouden? Met andere woorden; is deze stap die ik nu wil maken duurzaam. Dit is zeker geen dieet maar een echte leefstijl verandering. We geven je alle ondersteuning die je nodig hebt. Je ontvangt bij start een Receptenboek om je op weg te helpen. Elke week ontvang je van ons nieuwe recepten om uit te proberen en leggen we je de zin en onzin van voeding uit. 

  Zoek niet verder naar een tijdelijke oplossing. Wij bieden je duurzaamheid. 


  Kan ik elk moment beginnen? 

  Het Ultimate Program begint voor het groepsprogramma elke 2-3 maanden. Voor 1-op-1 coaching kan je elk moment starten. 


  Hoe zien de trainingen eruit? 

  Je zal meedoen met onze GroupPT’s. Dit zijn uitdagende trainingen waarbij je gecoacht wordt door een gekwalificeerde coach. Deze coach zal jou begeleiden op belastbaarheid, inzet, mobiliteit en techniek. De trainingen zijn zo opgebouwd dat we per maand een ander doel hebben. Je kan denken aan mobiliteit, conditie, spieropbouw enzovoorts. Iedere training is uitdagend en confronterend om elke training jezelf weer te verbeteren.

  Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. De focus ligt het met name in kwaliteit bieden i.p.v. kwantiteit. Zo zorgen we ervoor dat je weg blijft van klachten en dat je resultaten behaalt die je zelf niet voor mogelijk hield.