Wat betekent bootcamp voor LIVEPT

DAAG JEZELF UIT MET ONZE BOOTCAMP IN DEN HAAG

Kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en mobiliteit zijn de factoren waar je tijdens de grouppt trainingen op wordt getest. Het snot voor de ogen fietsen op een assault bike en vervolgens je spierkracht te testen met de powersled op onze indoor kunstgras baan – onze groepslessen in Den Haag zijn divers en uitdagend. Samen met de rest van de deelnemers van de bootcamp probeer je elke training het beste uit jezelf te halen. Wil je een keer meetrainen? Neem dan eens contact met ons op of kom langs in onze gezellige sportschool.

EEN FITTER EN GEZONDER LEVEN BEGINT BIJ ONZE BOOTCAMP CLUB

Twijfelend kijk je naar je hardloopschoenen. Je had vandaag een rondje door het park gepland, maar nu het moment suprême is aangebroken, is je motivatie ver te zoeken. Je hebt een lange werkdag achter de rug, je bent moe en… zie je daar grijze regenwolken? Je hakt de knoop door. ‘Ik ga morgen wel… Ja, morgen ga ik écht!’ Herkenbaar? We durven te wedden dat iedereen een dergelijk scenario wel eens heeft meegemaakt. Dat is niet gek – het beginnen met én volhouden van sport is immers geen eitje. Het vereist behoorlijk wat doorzettingsvermogen, en dat is moeilijk om op te brengen als je de sport in kwestie niet leuk vindt. Om die reden is het belangrijk om te kiezen voor een training waar je plezier uit haalt. Zou je het leuk vinden om samen met anderen te sporten en ben je niet bang voor een beetje zweet? Is een afwisselende training voor jou belangrijk? In dat geval is onze bootcamp in Den Haag vast iets voor jou.

SAMEN STA JE STERK

Wanneer de meeste mensen aan een bootcamp denken, komen vooral beelden van schreeuwende drill sergeanten naar boven. Hoewel de bootcamp inderdaad haar wortels heeft in het Amerikaanse leger, beloven we je dat het er bij LIVEPT een stuk gezelliger aan toe gaat – al zullen onze trainers je ook zeker af en toe pushen om tot het uiterste te gaan! Een bootcamp is een groepstraining waarin je met maximaal 10 deelnemers gezamenlijk werkt om individuele doelstellingen én groepsdoelstellingen te bereiken. Het trainen in een groep geeft je een extra duwtje in de rug én levert je nieuwe sociale contacten op.

DE UITDAGENDE EN VERNIEUWENDE GROEPSLESSEN IN DEN HAAG

De trainingen in onze bootcamp club worden gegeven door gecertificeerde trainers met maar liefst 30 jaar ervaring. In de groepstrainingen worden oefeningen uit krachttraining, cross training, strong men en turnen met elkaar gecombineerd: van touwklimmen tot deadlifts en van squats tot pull ups. We gebruiken niet alleen barbells, dumbbells en kettlebells, maar ook je eigen lichaamsgewicht als fitness apparatuur. Tijdens onze bootcamp club verbeter je je conditie, kracht, snelheid, balans én mobiliteit. Ben jij er klaar voor?
Reactie plaatsen