We gaan weer LIVE naar de buitenlucht!
07 mei 2020 
in Trainen
0 min. leestijd

We gaan weer LIVE naar de buitenlucht!

 

LIVEPT’ers!

Het is zover! Maandag 11 mei staan wij buiten voor jullie klaar om aan de slag te gaan met trainingen. Vooralsnog zijn er geen binnen trainingen toegestaan, maar dit geeft ons wel de kans om buiten mooie workouts neer te zetten. Regen of zonneschijn wij staan buiten voor jullie klaar!

Wat gaan wij doen?

– Alle personal trainingen worden naar buiten verplaatst
– GroupPT zoals jij die van ons gewend bent! Welke tijden zijn wij buiten te vinden? Van 07:00 – 12:00 en 17:00 – 22:00! Bekijk de agenda in onze LIVEPT applicatie voor jouw training!

Richtlijnen vanuit het RIVM:
Buiten sporten in groepen is voor alle leeftijden toegestaan met ingang van 11 mei, als er 1,5 meter afstand van elkaar kan worden gehouden. Geen wedstrijd, geen gezamenlijke kleedkamers of douches. De medewerkers nemen algemene hygiëne-maatregelen in acht. Ook zullen er maatregelen worden genomen om de 1,5 meter tussen elkaar te kunnen handhaven voor, tijdens en na de trainingen.

Aanmelden kan via ons online rooster in de LIVEPT app, of boek hier een proefles!

Zien we jou op 11 mei buiten?!

Team LIVEPT

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Jij wilt toch ook fit worden en blijven?

De LIVEPT academy is het platform voor iedereen die interesse heeft in trainen, voeding, leefstijl en gedrag. Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, neemt deel aan workshops en e-coaching trajecten.


  • Een account aanmaken is gratis. Doe nu mee!