Wil jij tips, recepten en online trainingen volgen? LIVEPT helpt je op weg tijdens de corona crisis.
19 maart 2020 
2 min. leestijd

Wil jij tips, recepten en online trainingen volgen? LIVEPT helpt je op weg tijdens de corona crisis.

 

Wat kun jij doen de komende tijd? We helpen je op weg!

Door de maatregelen die de overheid heeft genomen, valt je normale routine weg. Je dagelijkse bezigheden zoals werk, sporten, studeren en sociale gelegenheden lijken ineens stil te liggen. Wat kun je in deze periode doen? Dit is ongetwijfeld een vraag die je jezelf stelt.

Denk je dat je progressie teniet gaat in de komende periode? Wel als je alles los zou laten! De kans bestaat dat je in ongezonde gewoontes vervalt. Wij gaan je de komende periode zo goed mogelijk helpen dit te voorkomen. Je hoeft niet bang te zijn voor verval. Draai de situatie om: kijk naar de kansen die je hebt door deze nieuwe situatie.

Welke keuze maak jij tijdens de corona periode?

Natuurlijk kan het zijn dat je angst, twijfels en onzekerheden hebt en dat je daardoor vervalt in bepaald gedrag. Dat is begrijpelijk, maar onthoud dat het een keuze is. Door je via onze online kanalen te ondersteunen, willen we je helpen bij het maken van de juiste keuzes!

Dit zijn kansen die nu ontstaan:

Mogelijk heb je meer tijd om jezelf verder te gaan verdiepen in bijvoorbeeld: voeding, training en slaap. Je kan in deze tijd je voeding gaan perfectioneren en gaan ontdekken welke voeding het beste bij jou past.

Op de LIVEPT Academy zullen we je van kennis voorzien met betrekking tot onze pijlers voeding, training, gedrag en leefstijl.

Voeding

We zullen jou voorzien van de kennis die wij toepassen in onze coaching trajecten. Ook zullen er meerdere recepten video’s online komen in de LIVEPT Academy. Heb je vragen? Stel ze in het topic voeding in de Academy.

Training

Ga buiten of thuis trainen met de schema’s in VIRTUALPT.

Er zijn verschillende trainingen geschreven zoals:

– Kettlebell workouts
– Fullbody home workouts
– Run workouts
– Bike ride workouts

Iedere dag zorgen wij voor een nieuwe training online. We filmen diverse trainingen zodat jullie een goed beeld krijgen van wat er wordt verwacht in de training. De video’s kun je vinden in de LIVEPT Academy, en de oefeningen in VIRTUALPT. Op onze social media kanalen worden alle updates rondom nieuwe trainingen en op LIVEPT Academy.

Heb jij nog geen VIRTUALPT account? Stuur een e-mail naar virtualpt@livept.nl.

Gedrag

Waar liggen kansen? Waar liggen je valkuilen? Welke acties kun je ondernemen? Waar loop jij tegenaan? Laat het ons weten en we helpen je op weg! Ook hierover worden verschillende onderwerpen behandelt in de Academy.

Leefstijl

Ga naar het strand, de duinen of het bos en vergeet even wat er om je heen gebeurt. Geniet van de natuur en vergeet niet adem te halen. Een goede ademhaling is belangrijker dan je denkt! Hoe is jouw ademhaling? Nieuwsgierig naar dit soort onderwerpen, houd de website in de gaten voor nieuwe blogs over; ademhaling en slaap.

We zijn met ons team hard aan het werk om trainingen en kennis online te zetten. We plaatsen in VIRTUALPT trainingen met video-instructies in de Academy onder trainingen, om de oefeningen zo goed mogelijk uit te voeren.

Wil je over al deze onderwerpen vragen stellen en live antwoord krijgen? We behandelen dit tijdens onze Q&A’s (vraag & antwoord) online. Deze zullen doordeweeks dagelijks worden gehouden om 12:00 uur ’s middags.

Zo zie je dat je heel veel wel kan doen in deze periode en dat dit geen invloed hoeft te hebben op jouw progressie. Stel nieuwe doelen of stel je doelen bij aan de hand van het GROW-Model. Neem de controle in eigen hand.

Meld je aan op de LIVEPT Academy om toegang te krijgen tot:

Workouts met video’s
Recepten met video’s
Een e-learning omgeving om jouw kennis te verbreden

Meld je aan via onderstaande link:

https://members.liveptacademy.nl/login

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Jij wilt toch ook fit worden en blijven?

De LIVEPT academy is het platform voor iedereen die interesse heeft in trainen, voeding, leefstijl en gedrag. Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, neemt deel aan workshops en e-coaching trajecten.


  • Een account aanmaken is gratis. Doe nu mee!