Eiwitrepen
10-12 repen 50 minuten totale bereiding
Voed je lichaam, niet je emotie
Wat heb je nodig?
- 150 g havermout vlokken
- 90 g eiwitpoeder (neutraal, vanille, chocolade)
- 25 g walnoten
- 50 g pindakaas/ notenpasta (suikervrije variant)
- 25g amandelen
- 100 ml amandelmelk (andere melk kan natuurlijk ook)
- 5 g rauwe cacaopoeder
- 2 el honing
Hoe te maken?
- Voeg de havermoutvlokken, eiwitpoeder en cacao in een kom en roer door.
- Snij / breek de walnoten en amandelen in kleine stukjes, en voeg bij de kom.
- Voeg nu de melk, pindakaas en honing erbij toe, en mix erg goed door elkaar.
- Gebruik een ovenschaal/ovenplaat/bakje en bedek deze met folie.
- Verdeel het deeg gelijk en druk goed stevig aan.
- Dek af en plaats de schaal 20-30 minuten in de vriezer.
- Haal de schaal uit de vriezer en snij ze in de gewenste reepmaat.
- Verpak de eiwitten apart van elkaar zodat ze niet uitdrogen
- TIP: het is ook mogelijk om er fruit in te doen. Begin dan wel met minder melk zodat de structuur stevig blijft.