Voor een ideale start van je dag: makkelijke en gezonde glutenvrije pannenkoekjes gemaakt van banaan en ei.
2 personen. 15 minuten bereidingstijd.
Wat heb je nodig?
- 2 (rijpe) bananen
- 4 eieren
- 1 tl kaneel
- Handje fruit naar keuze
- 1 el vet/olie om in te bakken
Hoe maak je het?
- Prak de banaan, klop de eitjes los en meng dit goed.
- Voeg aan het mengsel de kaneel toe naar wens.
- Verhit een grote pan op middel hoog vuur, en vet in.
- Gebruik een pollepel zodat je het mengsel in kleine cirkels kunt verdelen in de pan.
- Bak beide kanten goudbruin in een paar minuten.
- Je kunt de pannenkoekjes serveren met blauwe bessen, yoghurt, honing etc. Enjoy!
Voedingswaarde per persoon:
Eiwitten 12 g
Koolhydraten 34 g
Vetten 22 g
Energie 383 kcal
Heb je het recept gemaakt?
Laat ons weten wat je ervan vindt! Laat hier een reactie achter en/of deel jouw foto op Instagram met #livept. Alvast bedankt!