Smoothiebowl banaan en aardbei
11 juni 2020 
0 min. leestijd

Smoothiebowl banaan en aardbei

Aardbei smoothiebowl: een van de betere en snellere ontbijtjes. Kan ook heerlijk als lunch!

2 personen. Bereidingstijd 10 minuten.

Wat heb je nodig?

 • 2 bevroren bananen
 • 100 g bevroren frambozen
 • 200 ml amandelmelk (of anders naar keuze)
 • 1 verse banaan
 • 5 aardbeien
 • 1 handje walnoten
 • 1 el cacao nibs
 • 1 el kokosrasp
 • 1 el chiazaad

Hoe maak je het?

 1. Snij de aardbeien en banaan in plakjes.
 2. Stop de bevroren bananen en frambozen in een blender en voeg de melk eraan toe.
 3. Verdeel de smoothie over twee kommetjes.
 4. Garneer met het gesneden fruit, de kokosrasp, cacao nibs, walnoten en het chiazaad. Enjoy!

Voedingswaarde per persoon:

Eiwitten: 9 g
Koolhydraten: 50 g
Vetten: 26 g
Energie: 468 kcal

 

Heb je het recept gemaakt?
Laat ons dan weten wat je ervan vindt! Laat hier een reactie achter en/of deel jouw foto op Instagram met #livept. Alvast bedankt!

Over de schrijver
Naast mijn werk als trainer bij LIVEPT ben ik in opleiding tot fysiotherapeut. Na ruim 10 jaar gewerkt te hebben als projectmanager in de 'online industrie', besloot ik het roer om te gooien. Zelf word ik heel blij van bewegen en ik vind het super leuk andere mensen te kunnen helpen ditzelfde gevoel te ervaren, vooral wanneer ik een bijdrage kan doen om hen van klachten af te helpen die dit belemmeren.In mijn vrije tijd surf en zwem ik graag en doe ik regelmatig ademhalingsoefeningen. En af en toe leef ik me even uit op de motor ;-)
Reactie plaatsen

Jij wilt toch ook fit worden en blijven?

De LIVEPT academy is het platform voor iedereen die interesse heeft in trainen, voeding, leefstijl en gedrag. Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, neemt deel aan workshops en e-coaching trajecten.


 • Een account aanmaken is gratis. Doe nu mee!