Start je dag met deze bananen pannenkoekjes
03 juni 2020 
0 min. leestijd

Start je dag met deze bananen pannenkoekjes

Voor een ideale start van je dag: makkelijke en gezonde glutenvrije pannenkoekjes gemaakt van banaan en ei.

2 personen. 15 minuten bereidingstijd.

Wat heb je nodig?

 • 2 (rijpe) bananen
 • 4 eieren
 • 1 tl kaneel
 • Handje fruit naar keuze
 • 1 el vet/olie om in te bakken

Hoe maak je het?

 1. Prak de banaan, klop de eitjes los en meng dit goed.
 2. Voeg aan het mengsel de kaneel toe naar wens.
 3. Verhit een grote pan op middel hoog vuur, en vet in.
 4. Gebruik een pollepel zodat je het mengsel in kleine cirkels kunt verdelen in de pan.
 5. Bak beide kanten goudbruin in een paar minuten.
 6. Je kunt de pannenkoekjes serveren met blauwe bessen, yoghurt, honing etc. Enjoy!

Voedingswaarde per persoon:
Eiwitten 12 g
Koolhydraten 34 g
Vetten 22 g
Energie 383 kcal

Heb je het recept gemaakt?
Laat ons weten wat je ervan vindt! Laat hier een reactie achter en/of deel jouw foto op Instagram met #livept. Alvast bedankt!

Over de schrijver
Naast mijn werk als trainer bij LIVEPT ben ik in opleiding tot fysiotherapeut. Na ruim 10 jaar gewerkt te hebben als projectmanager in de 'online industrie', besloot ik het roer om te gooien. Zelf word ik heel blij van bewegen en ik vind het super leuk andere mensen te kunnen helpen ditzelfde gevoel te ervaren, vooral wanneer ik een bijdrage kan doen om hen van klachten af te helpen die dit belemmeren.In mijn vrije tijd surf en zwem ik graag en doe ik regelmatig ademhalingsoefeningen. En af en toe leef ik me even uit op de motor ;-)
Reactie plaatsen

Jij wilt toch ook fit worden en blijven?

De LIVEPT academy is het platform voor iedereen die interesse heeft in trainen, voeding, leefstijl en gedrag. Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, neemt deel aan workshops en e-coaching trajecten.


 • Een account aanmaken is gratis. Doe nu mee!