Een boost voor de dag met deze quinoa pap!
03 juni 2020 
0 min. leestijd

Een boost voor de dag met deze quinoa pap!

Het zit boordevol eiwitten, vezels en het geeft je een enorme boost voor de dag!

1 persoon. Bereidingstijd 15 minuten.

Wat heb je nodig?

 • 5 el quinoa vlokken
 • 150 ml ongezoete amandelmelk
 • 100 ml water
 • handje rood fruit (naar keuze)
 • 1 tl hennepzaad
 • 10 amandelen (of walnoten)
 • 1 tl kaneel

Hoe maak je het?

 1. Zet een steelpannetje op het vuur met daarin het water, de amandelmelk en de quinoa vlokken.
 2. Laat dit 5 minuten koken.
 3. Haal van het vuur en laat het nog 3 minuten wellen.
 4. Voeg het kaneel, hennepzaad, amandelen en fruit toe. Enjoy!

Voedingswaarde per persoon:

Eiwitten 21 g
Koolhydraten 74 g
Vetten 23 g
Energie 577 kcal

Heb je het recept gemaakt?
Laat ons weten wat je ervan vindt! Laat hier een reactie achter en/of deel jouw foto op Instagram met #livept. Alvast bedankt!

Over de schrijver
Naast mijn werk als trainer bij LIVEPT ben ik in opleiding tot fysiotherapeut. Na ruim 10 jaar gewerkt te hebben als projectmanager in de 'online industrie', besloot ik het roer om te gooien. Zelf word ik heel blij van bewegen en ik vind het super leuk andere mensen te kunnen helpen ditzelfde gevoel te ervaren, vooral wanneer ik een bijdrage kan doen om hen van klachten af te helpen die dit belemmeren.In mijn vrije tijd surf en zwem ik graag en doe ik regelmatig ademhalingsoefeningen. En af en toe leef ik me even uit op de motor ;-)
Reactie plaatsen

Jij wilt toch ook fit worden en blijven?

De LIVEPT academy is het platform voor iedereen die interesse heeft in trainen, voeding, leefstijl en gedrag. Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, neemt deel aan workshops en e-coaching trajecten.


 • Een account aanmaken is gratis. Doe nu mee!